P&G MS v hokeji_CZ

ASUS ZenFone 2 Laser 32GB červený

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone 2 Laser 32GB červený
4,6 54 hodnotení
Mobilný telefón 5.0 "IPS 1280x720, procesor Qualcomm Quad Core 1GHz, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 128GB, Fotoaparát 13Mpx + 5Mpx, A-GPS / GLONASS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM) , batérie 2400mAh, Android 5.0 (ZE500KL)
Kód:  AST0010c Produktové číslo:  90AZ00E3-M04370 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenFone 2 Laser 32GB červený

vlastnosti telefónu

143,7 mm

vypnuté
ASUS ZenFone 2 Laser

71,5 mm

vypnuté
ASUS ZenFone 2 Laser

3,5 ~ 10,5 mm

Hmotnosť telefónu: 140 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 400 mAh

výdrž batérie

MicroSim

2 × microSIM

typ SIM karty

Rozměry

71,5 ×143,7 × 3,5 ~ 10,5 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13.0 MPx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

140 g

hmotnosť telefónu

Vylepšená verzia obľúbenej luxusného telefónu spoločnosti ASUS ZenFone 2 Laser ponúkne oproti predchodcovi výrazne lepšie procesor, viac pamäte a predovšetkým potom moderné technológie, ako je dnes už veľmi rozšírené mobilné pripojenie cez sieť najnovšej generácie LTE (4G). V ultratenkom, ľahko zahnutom tele ďalej nájdeme novými technológiami oplývajúci 13megapixelový fotoaparát a rovno dva sloty pripravenej pojmú až dve SIM karty s možnosťou paralelnej prevádzky.Naviac sa zariadenie môže pýšiť veľkým HD displejom s vynikajúcimi pozorovacími uhlami a vernými farbami. Pomyselnou čerešničkou na torte je potom vylepšená ochrana displeja značky Corning Gorilla Glass v najnovšej verzii.

Ďalej telefón ponúkne napríklad:

  • prakticky umiestnená ovládacie tlačidlá na chrbte zariadení
  • predný fotoaparát s rozšíreným zorným poľom pre tie najlepšie selfies
  • moderný operačný systém Android pre plynulý chod s nadstavbou Asusu ponúkajúce nové a praktické funkcie
  • podporu drvivej väčšiny navigačných systémov a protokolov (GPS, GLONASS, AGPS i BDS)
  • veľkú interná pamäť o kapacite 32 GB s možnosťou rozšírenia pamäťovou kartou

Bezkonkurenčne odolný displej

Vďaka displeju s IPS panelom a rozlíšením HD si prácu s telefónom užijete ako nikdy predtým. Krátko povedané, sľubuje celú paletu verne podaných farieb, skvelý jas a dobrý kontrast, ako aj skvelé pozorovacie uhly. Či už si budete čítať emaily, hrať hry, prezerať zhotovené fotografie či videá z letnej dovolenky, môžete si byť istí, že obsah na displeji bude vyzerať vždy skvele. A aby to všetko nepokazili dotieravé škrabance či dokonca praskliny, vybavili inžinieri telefón značkovým ochranným sklom Corning Gorilla Glass vo štvrtej verzii, ktorá sľubuje dvojnásobnú odolnosť proti poškodeniu pádom ao 85% nižšiu pravdepodobnosť rozbitie skla.

Uzrite, čo ostatní nevidia

Zásluhou inovovaného fotoaparátu získate z telefónu len tie najlepšie snímky. Zadné snímač dokáže v štandardnom režime zachytiť plných 13 megapixelov snímanej scény či fotografovaného dokumentu, v špeciálnom režime potom až celých 52 miliónov obrazových bodov plných fantastických detailov. Spolu s dvojitým LED bleskem, úžasnou světelností f/2.0 a technológiou Super HDR, ktorá automaticky vyladí expozičné časy, vyfotíte dobrý záber aj v zhoršených podmienkach. A dokonalé ostrosti vám dopomôže mimoriadne rýchle ostrenie pomocou laseru. Samozrejmosťou je potom v dnešnej dobe prednej 5megapixelový snímač pre selfie momentky či videohovory, ktorý spoločnosť Asus vytvorila s rozšíreným, 85stupňovým objektívom. Vďaka tomu sa na vaše selfie zábery zmestí výrazne viac priateľov.

zenový dizajn

Na prvý pohled si zamilujete cenami ovenčený dizajn, ktorý bol stvorený v súlade so japonskou zenovú filozofiou. Kvalitné materiály sa tu snúbi v elegantný zaoblený tvar výborne padnúci do dlane. A vďaka prekvapivo prakticky premiestneným tlačidlám na zadnú stranu už nič nenarušuje neskutočných 3,5 milimetra tenké hrany, ktorých pričinením sa prístroj veľmi dobre drží.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chci nahravat videa hrat hry a fotit muzu se v tomto smyslu na mobil spolehnout?! DEKUJI ZA ODPOVED

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na stránkách asusu je aktualizace kterou musím instalovat sám z pc poruším instalací záruku děkuji za odpověd

Dobrý den, rád bych se zeptal o jakou verzi telefonu se jedná. Na internetu jsem nikde nenašel ani zmínku o Vámi nabízené verzi 1C418WW. Dále zmiňujete, že telefon má Gyroskop, ale ani na webu Asusu se takový telefon nenachází.

Dobrý den, mám od Vás ASUS K73E m máte nějaká ssd disk, který by do toho pasoval ? Kdo by mě to vyměnil ? Děkuji Witz

Diskusia a poradňa k ASUS ZenFone 2 Laser 32GB červený
Príslušenstvo pre ASUS ZenFone 2 Laser 32GB červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenFone 2 Laser 32GB červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone 2 32 Gigabyte Red Laser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone 2 32 Gigabyte Red Laser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenFone 2 Laser 32 GB piros.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií