Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL
4,7 50 hodnotení
Mobilný telefón 5,5 "IPS 1920x1080, Snapdragon Qualcomm 430 Octa Core, RAM 3 GB, vnútorná pamäť 32 GB, MicroSDHC až 128 GB (zdieľaný SIM slot), 16Mpx + 8Mpx fotoaparát, GPS, 3G / LTE, microUSB, batérie, Android 6.0
Kód:  AST020ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL

Funkcie telefónu

151,4 mm

Off
ASUS Zenfone 3 Max

76,24 mm

Off
ASUS Zenfone 3 Max

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 175 g

Úhlopříčka displeje

5,5 "

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

Typ operačného systému

Výdrž baterie

4 100 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro SIM + Nano SIM

Typ karty SIM

Rozměry

151,4 x 76,21 x 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

Najrýchlejší internet

SD karta

microSDHC (až 128 GB)

Slot pamäťovej karty

Váha

175 g

Hmotnosť telefónu

Asus Zenfone 3 Max ZC553KL je o niečo lepšie vybavený ako ZC520TL, ktorý tiež nesie ZenFone 3 Max. Hlavným rozdielom je veľkosť a rozlíšenie displeja, fotoaparátu, procesora, rozmerov a hmotnosti. Takže ak hľadáte mobilný telefón pre prácu a zábavu a chcete najvyššiu životnosť batérie na jedno nabitie, ZenFone 3 Max ZC553KL je ideálnou voľbou - má batériu s kapacitou 4100 mAh. Tento 5,5 palcový mobilný telefón tak eliminuje každodenné problémy s vybitím batérie. ZenFone 3 Max ZC553KL trvá až do 38 dní v pohotovostnom režime, 17 hodín hovoru, 19 hodín s podporou WiFi alebo 72 hodín prehrávania hudby. Môže dokonca fungovať aj ako napájacia banka, takže môžete ľahko nabíjať svoje ďalšie zariadenia - ideálny spoločník pre cestovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvotriedny dizajn s celokovovým telom
  • Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 505 a 3GB RAM
  • Android 6.0 Marshmallow so ZenUI 3.0
  • Vysokokapacitné batérie - funkcie PowerBank pre iné zariadenia
  • Integrovaná čítačka odtlačkov prstov
  • Kamera PixelMaster
  • Kábel OTG je súčasťou dodávky

Ešte lepšie zobrazenie

Model ZenFone 3 Max ZC553KL je vybavený vynikajúcim displejom s rozlíšením 5,5 "IPS s plným rozlíšením HD a vysokým jasom 450 snímok. To vám prináša skutočný vizuálny zážitok v každom svetelnom prostredí - v interiéri a exteriéri, ktorý vždy prináša jasné obrazy a skutočné farby. Rám je tenký len 2,25 mm a displej zaberá pozoruhodnú 77,5% prednej časti zariadenia.Displej je potom chránený vytvrdeným a zaobleným 2,5D sklom.

Nenechajte si ujsť moment

Za zmienku stojí aj špičkový fotoaparát PixelMaster s rozlíšením 16 megapixelov, ktorý zachytáva nádhernú fotografiu s vysokým rozlíšením a fotografovaním s nulovým uzáverom. V najhorších svetelných podmienkach bliká LED dióda. Samozrejme, tam je 8Mpx predná kamera. PixelMaster ponúka niekoľko režimov na zachytenie všetkých zriedkavých momentov. Režim HDR napríklad rozširuje dynamický rozsah až na 4x a zvyšuje jas až o 400%. Super rozlíšenie zachytáva niekoľko snímok, ktoré používa pre jednu fotografiu s úžasnými detailmi 64 Mpx. Režim s nízkym osvetlením je zvlášť cenený pri zlých svetelných podmienkach.

Bezpečnosť najskôr

Vybavený čítačkou odtlačkov prstov, ktorá je dokonale umiestnená na zadnej strane, kde poskytuje dokonalý prístup. Môže sa použiť na blikanie odomknutia zariadenia - do 0,3 s. Prejdite prstom po snímači a spustite predný fotoaparát - v podstate ide o druhé spúšťacie tlačidlo. 

Asus ZenFone 3 Max ZC553KL ponúka ešte jednu jedinečnú vlastnosť. Režim SuperSaving umožňuje získať veľa energie z posledného energetického zvyšku. Ak dosiahnete kritickú 10% kapacitu batérie a aktivujete režim SuperSave, zariadenie bude v pohotovostnom režime trvať 30 hodín. 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií