Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi 14 Ultra bundle

ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 GB čierny Dual SIM

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 GB čierny Dual SIM
4,6 64 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 1280 x 720, procesor Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 Quad Core, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 64 GB, fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), batéria 5000 mAh, Android 5.0 (ZC550KL-6A019WW)
Kód:  AST006b Produktové číslo:  90AX0105-M01920 Stránky výrobcu
ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 GB čierny Dual SIM Predaj skončil

ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 GB čierny Dual SIM

vlastnosti telefónu

156 mm

vypnuté
front

77,5 mm

vypnuté
back

10,55 mm

Hmotnosť telefónu: 202 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0 (Lollipop)

typ operačného systému

Výdrž batérie

5000 mAh

batéria

MicroSim

2× micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

77,5 × 156 × 10,55 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

32 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 64 GB)

slot pre pamäťové karty

Váha

202 g

hmotnosť telefónu

Spoločnosť Asus uvádza na trh veľmi vydarený kúsok s modelovým označením ZenFone Max (ZC550Kl), ktorý sa pýši špičkovým 5,5-palcovým displejom, štvorjadrovým procesorom a v neposlednom rade špičkovou batériou. Špeciálne vyvinutý lítium - polymérový článok s kapacitou 5000 mAh s výdržou až 38 dní disponuje minimálnymi rozmermi, avšak pojme toľko energie, že pomocou mobilného telefónu môžete nabíjať ostatné zariadenia, vďaka čomu môže slúžiť aj ako PowerBanka. Za pozornosť stojí aj jeho nádherný dizajn - tenký rámik pripomínajúci kov je veľmi príjemný na dotyk. Vďaka povrchovej úprave so vzorom plastickej kože vyzerá nielen nádherne, ale je aj príjemný na dotyk, čím prispieva k istejšiemu držaniu.

Kľúčové vlastnosti

  • 5,5" IPS displej s podporou dotykového ovládania v rukaviciach GloveTouch
  • 13 Mpx fotoaparát s extrémne rýchlym laserovým zaostrovaním
  • Batéria s kapacitou 5000 mAh
  • Krycie sklo Gorilla Glass 4
  • Slot pre microSD karty (až 64 GB)
  • Podpora dvoch SIM kariet
  • Dvojitý LED blesk Real Tone
  • úžasný dizajn
  • GPU Adreno 306
  • Príjemné používateľské prostredie

Mimoriadne silné a extrémne odolné krycie sklo Gorilla Glass 4

IPS displej s rozlíšením 1280 × 720 pixelov je chránený sklom Gorilla Glass 4 od spoločnosti Corning, čo je úplne nová generácia ochrany displeja. Oproti svojmu predchodcovi sa líši až 2× vyššou odolnosťou voči poškodeniu pádom, 2,5× vyšším zachovaním pevnosti skla a o 85 % menšou pravdepodobnosťou prasknutia pri každodennom používaní. S takto špičkovým vyhotovením displeja si môžete byť istí, že váš smartfón bude v maximálnom bezpečí pri akejkoľvek činnosti.

Dokonalé snímky s minimálnym úsilím

Nezabudlo sa ani na kvalitný fotoaparát PixelMaster, ktorý v tomto prípade disponuje rozlíšením 13 Mpx a extrémne rýchlym laserovým ostrením. Objektív Largan sa môže pochváliť svetelnosťou f/2,0 a umožňuje robenie snímok vo vysokom rozlíšení ihneď po stlačení spúšte. Laserové ostrenie umožňuje ostrejšie snímky a zlepšuje stabilizáciu obrazu. Fotoaparát je ako stvorený do horších svetelných podmienok, vďaka režimu Nízke osvetlenie, ktoré využíva technológiu zlučovania pixelov, umožňuje robiť až o 400 % jasnejšie fotografie - a to bez použitia blesku. Samozrejmosťou je predný selfie fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx s uhlom 85 °.

skopírovať blokeditovať atribútyOdobrať

Splní vaše očakávania

O vysoký výkon sa stará štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410. Nebudete tak mať žiadny problém s plynulosťou operačného systému Google Android 5.0, všetkých aplikácií a hier. Nechýba ani dnes žiadaná podpora rýchlych dát LTE (4G), ktorá umožní sťahovanie rýchlosťou až 150 Mb/s. Užite si slobodu a možnosti pripojenia prostredníctvom intuitívneho používateľského rozhrania ASUS ZenUI. Toto prostredie sa vyznačuje svojou jednoduchou obsluhou, vyššou bezpečnosťou a zábavnejšou formou.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den mam telefon krátce, spousta lidi si stěžuje ze me vubec neslyší pri hovoru avsak kdyz připojim handsfree tak je to pry v poradku. Telefon nemam v zadnem pouzdře. Hned po trech dnech jsem reklamoval display. Ma cenu davat tuto závadu s mikrofonem na reklamaci? Dekuji

Chci se zeptat jaký je rozdíl v tomto telefonu s pamětí 16gb a 32gb, (pokud teda nepočítám samotnou paměť)?

Dobry den. Chtela jsem se zeptat jestli jde v mobilu Asus Zenfone Max vymenit baterie. Predem dekuji za odpoved.

Umí wifi v pásmu 5 GHz, tedy 802.11a, případně ac?

Dobrý den, bude prosím ještě dostupný ASUS ZenFone Max 32GB ČERNÝ Dual SIM? Potřebovala bych jako dárek. Ještě včera byl a když jsem chtěla objednat, tak už ho to nenalezlo. Děkuji.

Diskusia a poradňa k ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 GB čierny Dual SIM
Príslušenstvo pre ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 GB čierny Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenFone Max ZC550KL 32GB černý Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 Gigabyte schwarz Dual-SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenFone Max ZC550KL 32 Gigabyte schwarz Dual-SIM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií