Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý

Zobraziť katalóg
ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý
4,0 7 hodnotení
Tablet – MTK MT8163B Quad-core CPU 1.3GHz, dotykový 10" 1280×800 IPS, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 128GB, WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, 2× kamera 5Mpx + 2Mpx, USB Type-C, Android 7.0
Kód:  ASX1045c Produktové číslo:  Z301M-1H010A Stránky výrobcu
ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý Predaj skončil

ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý

Zenpad 10.1 - jednoduchšie ovládanie a možnosť pripojenia dokovacej stanice

Zenpad 10.1 má oproti svojmu predchodcovi zjednodušené ovládanie vďaka užívateľskému rozhraniu ASUS ZenUI. Dvojica fotoaparátov s technológiou PixelMaster si polepšila v oblasti svetelnosti, čím je fotenie za zhoršených svetelných podmienok jednoduchšie ako predtým. Úplnou novinkou je možnosť pripojenia dokovacej stanice s klávesnicou, ktorú môžete pripojiť k tabletu aj diaľkovo, a to až zo vzdialenosti 10 m.


ASUS Zenpad 10.1

Kľúčové vlastnosti ASUS Zenpad (Z301M) sivý

  • Štvorjadrový procesor MTK MT8163B s taktom 1,3 GHz
  • Dotykový 10" displej kompatibilný so stylusom
  • Fotoaparáty s rozlíšením 5 + 2 Mpx
  • Možnosť pripojenia dokovacej stanice
  • USB-C, WiFi, Bluetooth, GPS
  • Rozšíriteľná 32 GB interná pamäť
  • Batéria s výdržou 8 hodín

ASUS Zenpad 10.1

Tablet v štýlovom dizajne

Dizajn tabletu kombinuje elegantné krivky a povrchovú úpravu z reliéfnej kože. ASUS ZenPad 10.1 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka.


ASUS Zenpad 10.1

Výkon pre rýchlu a plynulú prácu

Výkonný štvorjadrový procesor použitý v ASUS ZenPad si ľahko poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz. Ponúka fantastickú multimediálnu zábavu a úžasnú výdrž batérie až 8 hodín pri prehliadaní webu alebo prehrávaní videa. Dáta uložíte na 32 GB úložisko, ktoré je možné rozšíriť o pamäťovú kartu MicroSDXC s veľkosťou až 128 GB. K internetu sa môžete pripojiť pomocou WiFi a nechýba ani rozhranie Bluetooth aj GPS.


ASUS Zenpad 10.1

ASUS VisualMaster - živý a bohatý obraz porovnateľný s HDTV

ASUS VisualMaster sú vizuálne vylepšenia, ktoré optimalizujú kontrast, ostrosť farieb, jas a čistotu. Obraz je teda veľmi realistický, podobne, ako u HDTV vysielania.


ASUS Zenpad 10.1

Kontrast zdôrazňujúci detaily

Funkcia automatického vylepšenia kontrastu vyhodnotí a následne prispôsobí každý pixel obrazu pred tým, než je reprodukovaný. Vďaka tomu dokáže displej tabletu ASUS Zenpad 10.1 vykresliť detaily v najjasnejších častiach aj v tieňoch a odhaliť skutočnú krásu ukrytú v snímkach, ktoré ste nasnímali.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nebude problém propojit tento tablet s TV pomocí adaptéru USB-C - HDMI?

Dobrý den, je tablet ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) vyrobený z plastu nebo z kovu?

Dobrý den, mám na tomto tabletu prasklý displej a na většině míst nereaguje na dotek. Je možné toto opravit (cca cena) a kam se obrátit na servis, popřípadě jestli je to možné řešit přes Alzu ? Děkuji RS

Dobry den, prosim o informaci jakym kabelem pripojit k tabletu flah disk. Prosim idealne o odkaz na konkretni kabel. Dekuji, zdravim.

Dobrý den, rád bych věděl, jaký obal byste mi doporučili na tablet v tomto odkazu. https://www.alza.cz/asus-zenpad-10-1-z301m?dq=5101273 Děkuji, Martin

Dobrý Den,Tento Tablet Vážně Má Operační pamět 32 GB A Android 7.0 ? Protože Na Recenci Bylo Že Obsahuje 16 GB A Android 2.0 Lollipop.

Mohu li se zeptat jakou má tento tablet přibližně výdrž? Děkuji

zdravím, lze do tohoto modelu vložit sim kartu ? děkuji

Dobrý den, jakou dokovací stanici s klávesnicí by jste doporučil. Děkuji.

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda tablet má magnetický senzor nebo gyroskopický senzor.Díky

12
Diskusia a poradňa k ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý
Príslušenstvo pre ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenpad 10.1 (Z301M) grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenpad 10.1 (Z301) szürke.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií