AD elektro Motorola EDGE 50

Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey

Zobraziť katalóg
Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey
1,0 1 hodnotení
Tablet - Mediatek MT8735A Quad-Core 1.45Ghz, dotykový 10.1 "1920x1200 IPS, RAM 3GB, interná pamäť 32GB, microSDXC až 128GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 3G / LTE, kamera 5MPx + 2MPx, Micro SIM, USB Type-C, 4680mAh batérie, Android 7.0
Kód:  ASX1011a2 Produktové číslo:  Z301MFL-1H018A Stránky výrobcu

Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey

Štýlový desaťpalcový Zenpad 10 spája posledné technológie v módnom a modernom dizajne v sivom kovovom puzdre. Čisté línie a reliéfne vzory z neho robia prístroj, na ktorý sa nezabúda. Je určený primárne pre zábavu, ale rozhodne sa nestratí ani na obchodnom rokovaní alebo konferencii. Tomu nahráva kovové prevedenie tenkého tela, ktoré ale oslní výkonom, ostrosťou displeja, perfektným zvukom aj vysokú konektivitou.

Kľúčové vlastnosti Zenpadu 10

  • Kovový dizajn spája vysoký výkon s čistou a účelnou eleganciou
  • Výkon pre hudbu, filmy, živé fotografie aj hovory pracovné a súkromné
  • Nové prostredie Asus ZenUI - intuitívne na prácu, krásne na pohľad a inteligentné v nástrojoch
  • Okrem vnútornej pamäte ponúka predplatné cloudových služieb Google Drive a Asus

Inteligentný kontrast aj zvuk a to všetko za pochodu

Systém analyzuje a optimalizuje každý pixel pred jeho zobrazením, čím tablet vyťahuje z fotiek či videa skutočnú krásu a jedinečnosť. Integrované slúchadlá zaručujú dokonalý zvuk aj v rušnom prostredí ako pre použitie hudby či videa. Dvojité reproduktory zaručujú to isté navonok. 

Nové prostredie pre nové zážitky - to je Asus

ASUS ZenUI ponúka tisíc nových možností pre prostredie Androidu. Štýlové rozhranie nezabúda na inteligentné správanie a jednoduchosť operácií. Systém Asusu je jasnejší, múdrejší, jednoduchší a stáva sa tak nielen nástrojom, ale skutočným partnerom vašich akcií. 


ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou hodnotu má dpi?

Jaký je obsah balení? Na stránce výrobce: Odkaz do neznáma je v popisu i mobilní dokovací stanice ASUS.

Má tento tablet čtečku otisků prstů?

Dá se s tímto tabletem telefonovat?

Da sa objednat 64GB interna pamet Verz. ?

Podporuje ten produkt OTG ?

Diskusia a poradňa k Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey
Príslušenstvo pre Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ZenPad 10 (Z301MFL) Grey.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií