Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Asus ZenPad 3S (Z500) strieborný

Zobraziť katalóg
Asus ZenPad 3S (Z500) strieborný
4,8 5 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8176 Hexa-core (2x2.1 + 4x1.7) GHz, dotykový 9,7 "2048x1536 IPS, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 128GB, WiFi, Bluetooth, GPS, kamera 8MPx + 5MPx, USB Type- C, 5900mAh batéria, Android 6.0
Kód:  ASX1035b Produktové číslo:  Z500M-1J025A Stránky výrobcu
Asus ZenPad 3S (Z500) strieborný Predaj skončil

Asus ZenPad 3S (Z500) strieborný

Mimoriadne výkonný tablet s veľkým displejom s rozlíšením 2K bude skvelým pomocníkom pri práci i zábavným spoločníkom. Nádherne dizajnované kovové telo v sebe ukrýva šesťjadrový procesor a 4 GB operačnej pamäte. Táto kombinácia si poradí s náročnými aplikáciami, napríklad na úpravu fotografií, alebo najnovšími hrami. O chod prístroja sa stará skvele vyladený operačný systém Android 6.0 Marshmallow. 

kľúčové vlastnosti

  • Veľký tablet s 10 '' displejom s 2K rozlíšením
  • Výkonný 6jádrový procesor (2 × 2,1 + 4 × 1,7 GHz)
  • 4 GB RAM zaistí plynulý chod aj pri spustení mnohých náročných aplikácií súčasne
  • Android 6.0 Marshmallow
  • Micro USB port typu C (power USB 2.0)
  • 2 × Prémiový reproduktor s DTS HD Premium Sound
  • Podpora technológie Miracast
  • Podpora aktívneho pera umožní kreslenie skíc i dizajnérsku prácu
  • Integrovaná funkcia živého vysielania
  • Funkcia rýchleho nabíjania šetrí váš čas

2K displej

Úplne neprekonateľný displej má rozlíšenie 2K as širokými pozorovacími uhlami je predurčený na sledovanie filmov vo vysokej kvalite, prehliadanie a úprave fotografií alebo hranie hier. Avšak rozhodne ho oceníte tiež pri práci, pretože tablet s takmer desatpalcovou uhlopriečkou bez problému zastane funkciu menšieho notebooku.

Vylepšenie nie je nikdy príliš

Skvelý obraz si užijete vďaka technológii Visual Master, ktorá kombináciou softvér a hardvér inovácií optimalizuje všetky aspekty zobrazenia.ZenPad Z500 v sebe ale skrýva mnoho ďalších vylepšení. Medzi ne patrí napríklad technológie DTS Headphone: X ™, vďaka ktorej si môžete vychutnať virtuálny priestorový 7.1-kanálový zvuk s radom úžasných efektov. Pre vaše pohodlie je tu aj senzor odtlačkov prstov, takže odomknutie zariadenia je otázkou okamihu. Na rýchlosti totiž záleží, preto je tu tiež funkcia Qualcomm Quick Charge 3.0 umožňujúci veľmi rýchle nabitie tabletu. V neposlednom rade vás poteší aj Folio Cover, chytro navrhnutý stojan, ktorý slúži zároveň ako obal chrániaci zariadenia pred škrabancami a nárazmi.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, proč chybí v balení uváděný Folio Cover i Z stylus? v popisu jsou ale v balení ne. A když jsem to napsal do recenze tak se ani recenze neobjevila na stránce. Je to úmysl? Hezký den. Roman

Dobrý den, koupil jsem si tento tablet, zjistil jsem, že už je rok na trhu a nelze k němu koupit originální obal Folio cover ani Z stylus. Měli jste tyto položky v obchodě ke koupi, popř. můžete mi doporučit, kde se dají koupit.?

na slovensku je v baleni pero?

Dobrý den, jakou kapacitu má baterie? Děkuji za informaci.

Dobrý den, jaký je prosím vhodný stylus k tomuto tabletu (idálně s tenkým hrotem)? Děkuji.

Dne 24.1. 2018 jsem položil dotaz na možnost čtení usb flašky. Je 29.1.2018 a odborník Alza.cz má asi dovolenou.

Lze tablet puožít s OTG fleškou. Nebo ještě jinak, bude jí schopný číst.

chcem sa opytat ked mam 18 rokov a mesacne mam 100€ ako vreckove ale nemam pracu mozem si kupit na splatky?

dá sa aktualizovať systém na novší android 7?

Dobrý den, nikde na stránkách není uveden obsah balení . Co vše balení obsahuje?

123
Diskusia a poradňa k Asus ZenPad 3S (Z500) strieborný
Príslušenstvo pre Asus ZenPad 3S (Z500) strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 3S (Z500M) stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus zenPad Z500 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus zenPad Z500 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ZenPad 3S (Z500M) ezüst.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií