AlzaPlus+ maličkosti

ASUS ZenPower 10050 mAh modrá

Zobraziť katalóg
ASUS ZenPower 10050 mAh modrá
4,8 29 hodnotení
Powerbank pre smartfóny a tablety, 10050 mAh, 2.4A, hmotnosť 215g
Kód:  NA900a1e Produktové číslo:  90AC00P0-BBT029 Stránky výrobcu

ASUS ZenPower 10050 mAh modrá

Nevzdávajte sa elegancie a luxusu ani na cestách s prenosným záložným zdrojom ZenPower od spoločnosti ASUS. Zdroj je navrhnutý s dôrazom zachovania prvkov z radu mobilných telefónov Zen, teda nechýba prítomnosť púzdra zo zliatiny elegantného hliníka. Výsledkom je krásny, ergonomický a hladký doplnok k vášmu telefónu, s ktorým okúzlite všetkých vo svojom okolí. Luxusný vzhľad umocňuje možnosť vybrať si z niekoľkých farebných variantov zodpovedajúcich súčasným trendom. Vstavaná batéria ponúka značnú kapacitu, vďaka ktorej udrží pri živote aj viac zariadení súčasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad
  • Konštrukcia s púzdrom z eloxovaného hliníka
  • Výkonné výstupné napätie pre rýchle dobíjanie na cestách
  • Solídna kapacita zdroja, ktorá udrží váš telefón pri živote po dlhú dobu
  • Dlhá životnosť

Rýchle a bezpečné nabíjanie

Vdýchnite späť život do všetkých svojich vybitých zariadení s rýchlosťou blesku. Efektívne výstupné napätie so silou 2,4 A elegantne nabije aj vysokokapacitné telefóny alebo iné zariadenia. Exkluzívna technológia ASUS PowerSafe monitoruje teplotu záložného zdroja, ovláda vstupné aj výstupné napätie, a zároveň chráni proti skratu, takže poskytuje maximálnu bezpečnosť počas nabíjania.

Dôkladne testované pre dosiahnutie špičkovej kvality

Kvalitná konštrukcia záložnej batérie zaručuje výnimočnú výdrž aj v horších podmienkach. Nekompromisným testovaním v spoločnosti Asus dokázali, že ZenPower odolá aj zaťaženiu 60 kilogramami. Problémy nemá ani USB konektor, ktorý hravo zvládne až 5 000 nabíjacích cyklov (teda počet zapojení a odpojení nabíjacieho kábla do konektora).

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
59 mm (5,9 cm) Hotovo!
Výška
22 mm (2,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
90,5 mm (9,05 cm) Hotovo!
Kapacita
10 050 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
59 mm (5,9 cm) Hotovo!
Výška
22 mm (2,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
90,5 mm (9,05 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 050 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
215 g Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Možem tu nabíječku připojit k asus zenfone 2 300MaH?

Dobrý den, nedávno se mi stalo, že jsem jí měl naplno nabito a za 5 min se mi vypnula a nešla vůbec zapnout, když jsem přijel domů tak jsem si jí nabil, byla nabitá za půl hodiny a po 3 minutách se zase vypnula a nešla... Chci se zeptat jestli se to taky někomu nestalo a co s tím mám dělat?? .. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k ASUS ZenPower 10050 mAh modrá
Príslušenstvo pre ASUS ZenPower 10050 mAh modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenPower 10050 mAh modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenPower 10050 mAh blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenPower 10050 mAh blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenPower 10050mAh kék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií