PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS Zenwifi CD6 3-pk

Zobraziť katalóg
ASUS Zenwifi CD6 3-pk
3,0 2 hodnotení
WiFi systém - WiFi 5, 802.11-/b/g/n/ac, až 1500 Mb/s, Dual-Band, 3 × GLAN, wps, wep 64bit, wep 128bit, wpa, wpa2, wpa-psk, wpa2-psk, wpa-enterprise a wpa2-enterprise, gigabit lan, qos (quality of service), firewall, ipv6 ready, guest zone, mu-mimo, vpn , rodičovská kontrola a wifi mesh
Kód:  AA2020_05 Produktové číslo:  90IG05S0-BO9420 Stránky výrobcu

ASUS Zenwifi CD6 3-pk


WiFi systém ASUS ZenWiFi CD6 s trojicou jednotiek

Systém ASUS ZenWiFi CD6 sa skladá z trojice WiFi jednotiek, ktoré spolu navzájom komunikujú. Vďaka tomu pokryjete stovky metrov štvorcových v rámci väčšieho domu, alebo bytu. Súčasťou sú aj jedinečné technológie, ktoré vám poskytnú extrémne rýchle, spoľahlivé a bezpečné WiFi pripojenie pre všetky vaše zariadenia.

ASUS ZenWiFi CD6

Prenosové rýchlosti vhodné na streamovanie videa

Vďaka podpore prenosového pásma 802.11ac ponúka ASUS ZenWiFi CD6 prenosové rýchlosti až na úrovni 1 500 Mb/s.

ASUS ZenWiFi CD6

ASUS ZenWiFi CD6 sa postará o ochranu siete

Router ASUS ZenWiFi CD6 je vybavený bezpečnostnou technológiou AiProtection Pro od spoločnosti Trend Micro. Vďaka tomu ochránite celú sieť vrátane zariadení, na ktoré sa nedá nainštalovať antivírusový systém. Ide napríklad o herné konzoly, alebo IoT zariadenia.

ASUS ZenWiFi CD6

Rodičovská kontrola

Pomocou ASUS ZenWiFi CD6 môžete blokovať určité typy internetových služieb, alebo detailne nastaviť časový plán fungovania internetu u detského tabletu.

ASUS ZenWiFi CD6

Rýchla a jednoduchá inštalácia

Systém ASUS ZenWiFi CD6 ponúka maximálne jednoduchú inštaláciu. Okrem tlačidla WPS môžete využiť aj mobilnú aplikáciu ASUS Router. V troch krokoch rýchlo pridáte zariadenie do jednej siete a za niekoľko minút je všetko hotové.



Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS ZenWiFi CD6 dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov – rozvrhnutím miestností, konštrukčnými materiálmi, alebo dokonca aj nábytkom. ASUS AiMesh je inovatívna funkcia, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytia pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 500 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 500 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
3 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
4 × Hotovo!
Typ antény
Neodnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
IPv6 Ready, VPN , Rodičovská kontrola Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
257 g Hotovo!
Šírka
7 cm Hotovo!
Výška
14 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, podporuje toto zařízeni rozděleni wifi site na dvě SSID? Potřeboval bych separovat 5GHz a 2.4GHz tak aby kazda mela svoje jméno a heslo. Předem děkuji za odpověď.

Dobry den, je mozne tato zarizeni integrovat do mesh site Asus Lyra AC 2200? Popripade pouzivat spolecne? Chtel bych sit rozsirit, ale Lyra se uz bohuzel neprodava.

rozměry uvedené v parametrech mi připadají chybné. Jaké jsou? Děkuji

Lze u tohoto produktu postavit domácí WiFi mesh tak, že hlavní node připojím k modemu s internetem, druhý node připojím k síti v druhé místosti přes ethernet kabel a třetí node připojím v třetí místnosti bezdrátově? Bude se takto zapojená sestava tvářit v celém domě jako jedna Wifi síť s jedním SSID? Bude druhý node komunikovat přes kabel (a ne jako wifi repeater)?

Diskusia a poradňa k ASUS Zenwifi CD6 3-pk
Príslušenstvo pre ASUS Zenwifi CD6 3-pk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenwifi CD6 3-pk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenwifi CD6 3-pk.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií