Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk)

Zobraziť katalóg
ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk)
4,9 9 hodnotení
WiFi systém – WiFi 6, 802.11–/b/g/n/ac/ax až 1775 Mb/s, Dual-Band (2.4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 1201 Mb/s ), 1 × GWAN, 1 × GLAN, wps, wpa, wpa2, wpa-enterprise, wpa2-enterprise a wpa3, gigabit lan, vpn , rodičovská kontrola a wifi mesh
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  NM320d2 Produktové číslo:  90IG05N0-MO3R40 Stránky výrobcu
ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk) 213,90 € Momentálne nedostupné

ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk)


WiFi MESH systém ASUS ZenWiFi XD4 obsahuje dve jednotky

ASUS ZenWiFi XD4 je ideálny na vytvorenie rozsiahlej WiFi siete s vysokou prenosovou rýchlosťou. Podporuje totiž tzv. MESH systém, kedy viac jednotiek zaistí pokrytie pokojne aj stoviek metrov štvorcových v rámci väčšieho domu alebo bytu. Súčasťou sú aj jedinečné technológie, ktoré vám poskytujú extrémne rýchle, spoľahlivé a bezpečné WiFi pripojenie pre všetky vaše zariadenia.

Obsahom balenia sú rovno 2 jednotky systému ASUS ZenWiFi XD4, takže veľmi jednoducho pokryjete aj veľký dom alebo byt.

WiFi systém ASUS ZenWiFi XD4

Prenosové rýchlosti vhodné aj na streamovanie 8K videa

Vďaka podpore prenosového pásma 802.11ac totiž ponúknu ASUS ZenWiFi XD4 prenosové rýchlosti až na úrovni 1 800 Mb/s.

WiFi systém ASUS ZenWiFi XD4

ASUS ZenWiFi XD4 sa postará o ochranu siete

Router ASUS ZenWiFi XD4 je vybavený bezpečnostnou technológiou AiProtection Pro od spoločnosti Trend Micro. Vďaka tomu ochránite celú sieť vrátane zariadenia, na ktoré nemožno nainštalovať antivírusový systém. Ide napríklad o herné konzoly alebo IoT zariadenia.

WiFi systém ASUS ZenWiFi XD4

Rodičovská kontrola

Pomocou ASUS ZenWiFi XD4 je možné blokovať určité typy internetových služieb alebo detailne nastaviť časový plán fungovania internetu pri detskom tablete.

WiFi systém ASUS ZenWiFi XD4

Rýchla a jednoduchá inštalácia systému od ASUS

Systém ASUS ZenWiFi XD4 ponúka maximálne jednoduchú inštaláciu. Okrem tlačidla WPS je možné tiež využiť mobilnú aplikáciu ASUS Router. V troch krokoch rýchlo pridáte zariadenie do jednej siete a o pár minút budete mať hotovo.



Podpora ASUS AiMesh

Vo väčšine prípadov váš router ASUS ZenWiFi XD4 dokáže poskytovať plynulé a spoľahlivé WiFi pripojenie do všetkých častí vášho domu. WiFi pokrytie však môže byť ovplyvnené množstvom faktorov – rozvrhnutím miestností, konštrukčné materiály alebo dokonca aj nábytok. ASUS AiMesh je inovatívna funkcia, ktorá tieto problémy rieši. Vytvára totiž sieť WiFi pokrytie pomocou viacerých kompatibilných routerov ASUS.


Parametre a špecifikácia

Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit
2 Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Prenosová rýchlosť LAN portov

Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit
2 Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 775 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť WAN portov
1 Gbit Hotovo!
Rýchlosť na 2,4 GHz
574 Mb/s Hotovo!
Rýchlosť na 5 GHz
1 201 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WPA, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3 Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet vnútorných antén
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
295 g Hotovo!
Šírka
9 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Varianty ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk):

ASUS ZenWiFi XD4 (1-pk)

WiFi systém – WiFi 6, 802.11–/b/g/n/ac/ax až 1775 Mb/s, Dual-Band (2.4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 1201 Mb/s ), 1 × GWAN, 1 × GLAN, wps, wpa, wpa2, wpa-enterprise, wpa2-enterprise a wpa3, gigabit lan, vpn , rodičovská kontrola a wifi mesh
Info 92,26 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, da se wifi sit rozsirovat pomoci vice stejnych zarizeni asus zenwifi xd4? napr. pokud zenwifi dokaze prodlouzit signal do strany o 20 metru, mohu pouzit 2 stejne extendery a sit protahnout o 40m?

Dobry den, prosim Vas o jednoduche vysvetlenie ci toto zariadenie pracuje len s pevnym pripojenil Lan kablu alebo staci mat len pripojenie k elektrine. v kazdom videu ho pripajali k wan sieti aj k elektrine.. takze neviem ci je mozne ho len zapojit k el sieti a pouzivat na rozsierenie wifi z routra. dakujem

Dobrý den budou tyto modely (Asus Zenwifi XD4) prosím pracovat s routerem Asus RT-AX82u pomocí AiMesh? Nebo se vyplatí přikoupit ještě jeden router RT-AX82u? hledám lepší pokrytí wifi6 druhé části domu (kam router skoro nedosahuje), děkuji

dobry den, chci se ujistit, zda je mozne ze sekundarniho satelitu prevest pripojeni k Internetu zpet na kabel, abych mohl pripojit jednotku, ktera nedisponuje wifi modulem, ale ma RJ45 diky za odpoved

Diskusia a poradňa k ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk)
Príslušenstvo pre ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenWiFi XD4 (2-pk). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenWiFi XD4 (2 Stück).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií