MS hokej MS hokej

Audio-Technica AT-100E

Zobraziť katalóg
Audio-Technica AT-100E
5 1 hodnotení
Gramofónová prenoska s půlpalcovým osadením
Kód:  ADT051f Produktové číslo:  4961310115968

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica AT-100E

Ak hľadáte špičkovú a spoľahlivú gramofónovú prenosku, potom vedzte, že ste ju práve našli. Audio-Technica AT-100E disponuje systémom duálnych magnetov a klasickým půlpalcovým osadením. S touto prenoskou rozhodne neurobíte krok vedľa - nadšenci do vinylových nahrávok a audio-znalci po celom svete vsádza práve na túto značku.

V tejto PRENOSKOVÉ vložke je pohyb premenený na elektrické kmity pomocou elektromagnetickej indukcie, ktorá je dosiahnutá integráciou duálnych magnetov a samostatných cievok z PCOCC medi . Konštrukčne je zariadenie Zostavné tak, aby bolo snímanie vibrácií cievkou čo najcitlivejšie .

Po dostatočnom rozohranie budete mať k dispozícii zvuk, ktorý vyniká prirodzeným podaním a vysokou citlivosťou v celom frekvenčnom rozsahu 20 Hz - 20 kHz. Prenoska je vybavená diamantovým hrotom eliptického tvaru , Ktorý poskytne presnosť čítania a extrémnu životnosť . Univerzálnosť potom garantuje polpalcové osadenie vložky .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Náhradní jehly pro přenosku: Audio-technica. AT 100E ? Již jí vlastním. Děkuji Žahour

Diskusia a poradňa k Audio-Technica AT-100E
Príslušenstvo pre Audio-Technica AT-100E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica AT-100E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica AT-100E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica AT-100E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica AT-100E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií