Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Audio-Technica AT-120E / T

Zobraziť katalóg
Audio-Technica AT-120E / T
Gramofónová prenoska s vektorovým smerovaním a štandardným půlpalcovým osadením
Kód:  ADT051a Produktové číslo:  110042005101204

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica AT-120E / T Predaj skončil

Audio-Technica AT-120E / T

Ak hľadáte skutočne kvalitné gramofónovú prenosku , Vaše hľadanie je u konca. Audio-Technica AT-120E/T disponuje duálnym systémom magnetov s vektorovým smerovaním a klasickým půlpalcovým osadením. S touto prenoskou rozhodne neurobíte krok vedľa - nadšenci do vinylových nahrávok a audio-znalci po celom svete vsádza práve na túto značku.

V tejto PRENOSKOVÉ vložke je pohyb premenený na elektrické kmity pomocou elektromagnetickej indukcie, ktorá je dosiahnutá integráciou dvojitých magnetov . Toto riešenie je však ešte ďalej zdokonalené vďaka technológii Vector-Aligned ( vektorové smerovanie ). Po približne 100 hodinách, kedy je zariadenie dostatočne rozohrané, budete mať k dispozícii zvuk, ktorý výrazne prevyšuje štandardy tejto triedy. Jedná sa najmä o neutrálne podanie , šírku scény , čistotu výšok a reprodukciu basov .

Prenoska je vybavená diamantovým hrotom eliptického tvaru , Vďaka ktorému dostanete veľkú citlivosť a vyššia životnosť (V porovnaní so zafírovými hrotmi). Univerzálnosť potom garantuje polpalcové osadenie vložky. Frekvenčný rozsah dosiahnuteľný s týmto zariadením činí 15 Hz - 25 kHz .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-Technica AT-120E / T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica AT-120E/T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica AT-120E / T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica AT-120E / T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-technica AT-120E/T.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií