Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Audio-Technica AT-440MLB

Zobraziť katalóg
Audio-Technica AT-440MLB
Gramofónová prenoska s diamantovým hrotom MicroLine
Kód:  ADT051c2 Produktové číslo:  AT-440MLB

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica AT-440MLB

Veľmi kvalitná ručne montovaná prenoska od značky Audio-Technica je vybavená novou patentovanou technológiou duálnych magnetov, ktorá zabezpečí ohromujúcu citlivosť a vernú reprodukciu. Vyznávači klasických vinylových nahrávok a audio-znalci po celom svete vsádzajú práve na túto značku. Pri tejto prenoske sa podarilo výrazne zlepšiť separáciu oboch kanálov a sledovanie stopy presne zachytí aj najjemnejšie odchýlky. PCOCC cievky sú tvorené iba jadrom a jedným vodičom a vďaka tomu odpadá skreslenie spôsobované vnútornými spojmi vodiča.

Kľúčové vlastnosti

  • ihla MicroLine s diamantovým hrotom
  • cievky vyrobené z PCOCC medi (Pure Copper by Ohno Continuous Casting)
  • dlhá životnosť

Diamantový hrot

Táto špičková prenoska disponuje navyše ihlou, ktorá je zakončená diamantovým hrotom. MicroLine hrot zabezpečí vynikajúcu citlivosť vo vysokých frekvenciách a nižšie skreslenie oproti eliptickým hrotom. Navyše je garantovaná aj dlhšia životnosť ako u zafírových hrotov.

Doplňujúce informácie:
Uchytenie: 1/2 "
Frekvenčný rozsah: 20 až 25 000 Hz
Separácia kanálov: 28 dB (pri 1 kHz / 10 kHz)
Vyváženie kanálov: 1 dB pri 1kHz
Odporúčaný prítlak: 1-1,8 g
Uhol čítania: 20 stupňov
Odporúčaná impedancia záťaže: 47 000 ohmov
Výstupné napätie: 4 mV
Ihla pre výmenu: ATN440MB

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné objednat jehlu pro výměnu ATN440MB mám přenosku AT440MBL a jsem s ní velmi spokojen předem děkuji za info. zdraví L.Toman

Diskusia a poradňa k Audio-Technica AT-440MLB
Príslušenstvo pre Audio-Technica AT-440MLB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica AT-440MLB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica AT-440MLB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica AT-440MLB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica AT-440MLB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií