Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Audio technika AT-F7

Zobraziť katalóg
Audio technika AT-F7
Gramofónová prenoska – s patentovaným systémom dvoch valcov
Kód:  ADT051d Produktové číslo:  4961310106850

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio technika AT-F7

Ak pokukujete po špičkovej gramofónovej prenoske, potom vedzte, že ste ju práve našli. Audio-Technica AT-F7 disponuje systémom dvojitých pohyblivých cievok. S touto prenoskou rozhodne neurobíte krok vedľa- nadšenci do vinylových nahrávok a audio-znalci po celom svete vsádzajú práve na túto značku.

V tejto prenoskovej vložke je pohyb premenený na elektrické kmity pomocou elektromagnetickej indukcie, ktorá je dosiahnutá integráciou dvojitých pohyblivých cievok (Moving Coil). Zložitosť konštrukcie sa poslucháčom odvďačí bezkonkurenčným podaním zvuku, priestorovúou kresbou, oddelením kanálov - to všetko v celom rozsahu počuteľného spektra. Frekvenčný rozsah zariadení je 15 Hz - 50 kHz.

Po rozohraní budete mať k dispozícii zvuk, ktorý sa skutočne vymedzuje. Prenoska je vybavená eliptickým hrotom s dvojitým zaoblením. Užší profil na bokoch garantuje presnú reprodukciu aj tých najvyšších frekvencií, širšie zaoblenie vpredu zaistí precízne sledovanie stopy. Rozdiel v kvalite zvuku je skutočne počuť, či už v jasných výškach, alebo istých basoch.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio technika AT-F7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica AT-F7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plattenspieler Tonabnehmer Audio-Technica AT-F7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plattenspieler Tonabnehmer Audio-Technica AT-F7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica AT-F7.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií