AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Audio-Technica ATH-AD500X čierna

Zobraziť katalóg
Audio-Technica ATH-AD500X čierna
4,0 5 hodnotení
Slúchadlá – cez hlavu, okolo uší, otvorená konštrukcia, 3.5 mm Jack, 6.3 mm Jack, frekvenčný rozsah 5–25000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 48 Ohm, menič 53 mm, kábel 3m
Kód:  ADT012o Produktové číslo:  4961310118631

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica ATH-AD500X čierna

Špičkové audiofilské slúchadlá Audio-Technica ATH-AD500X sú modelom pre milovníkov vzdušného zvuku z radu otvorených domácich slúchadiel rovnomennej spoločnosti. Ponúkajú ultraľahkú hliníkovú konštrukciu, 3D podporný systém namiesto klasického mosta alebo meniče s priemerom 53 mm a ľahké CCAW vinutia. Všetko je podriadené tomu, aby vám boli ponúknuté tie najpohodlnejšie a najlepšie hrajúce slúchadlá pre domáce počúvanie.

Zvuková charakteristika tohto modelu je prísne neutrálna s detailným zvukom. Tento zvukový prejav ocenia najmä tí, čo milujú klasickú hudbu a jazz. Pre tieto žánre sú slúchadlá ako stvorené. Pre počúvanie hudobných štýlov vyžadujúcich veľmi silné basy, čo sú elektronika či hip hop urobíte lepšie, keď sa poobzeráte inde. So zodpovedajúcim zvukovým zdrojom budete mať pocit, ako keby ste sedeli priamo v štúdiu pri nahrávaní vašich obľúbených interpretov.

Aby ste si mohli vychutnať skutočnú kvalitu zvuku, je treba úplne zabudnúť, že máte slúchadlá na hlave. Preto má tento model rozšírené náušníky, ktoré ešte jemnejšie dosadnú a klasický hlavový most nahradený pokročilým systémom 3D Wing Support, ktorý sa pomocou dvoch výkyvných plôšok prispôsobí každému tvaru hlavy. Jedná sa o jedny z najlepších slúchadiel, ktoré môžete v súčasnej dobe zakúpiť, a ak ste fanúšikmi nekompromisnej zvukovej kvality, tak by vám rozhodne nemali chýbať.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Otvorená Hotovo!
Mikrofón
Nie Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Otvorená Hotovo!
Mikrofón
Nie Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
3 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Nie Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné náušníky Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
5 Hz Hotovo!
Frekvencia do
25 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
100 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
53 mm Hotovo!
Impedancia
48 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
235 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nabízíte tady ta sluchátka a přitom nejsou v pořádku! Měl jsem je doma a levá mušle drnčí! Vrátil jsem je, ale vidím, že to pro vás nic neznamená. Tomu říkám férový přístup k zákazníkovi?! Vůbec se mi váš přístup nelíbí! Martin Vařecha

Diskusia a poradňa k Audio-Technica ATH-AD500X čierna
Príslušenstvo pre Audio-Technica ATH-AD500X čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-AD500X černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-AD500X fekete.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií