Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Audio-technica ATH-AR3BT black

Zobraziť katalóg
Audio-technica ATH-AR3BT black
4,4 9 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, podpora AAC/AptX, frekvenčný rozsah 5Hz–35000Hz, citlivosť 97dB/mW, impedancia 41 Ohm, menič 40mm, 3.5mm Jack, výdrž batérie až 30h
Kód:  ADT026b1 Produktové číslo:  4961310139582 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-AR3BT black


Audio-Technica ATH-AR3BT black

Moderná technológia Bluetooth 4.1

Slúchadlá ATH-AR3BT v čiernej farbe majú signál vedený pomocou moderných technológií. Núdza nebude o kvalitný bezdrôtový prenos Bluetooth 4.1 s aptX, AAC aj NFC. Kvalitná vstavaná batéria vydrží na jedno nabitie až 30 hodín v prevádzke. Nutnosť nabíjania slúchadiel je indikovaná pomocou praktickej LED kontrolky. Vystužené náušníky s povrchom z umelej kože zaistia príjemný komfort, takže sa skutočne nemusíte báť, že by vám po niekoľkých hodinách začali vadiť.


Audio-Technica ATH-AR3BT black

Verný a čistý zvukový prejav doma aj v štúdiu

Komfortné náhlavné slúchadlá Audio-Technica ATH-AR3BT sa dokonale hodia na domáce počúvanie, ale nezľaknú sa ani práce v štúdiu. Poskytujú skvelú kvalitu zvuku a kvalitnú reprodukciu hlbokých tónov. Perfektná je aj ich izolácia proti okolitému hluku.

Audio-Technica ATH-AR3BT black

Praktické zloženie pre pohodlné prenášanie

Bezdrôtové slúchadlá Audio-Technica ATH-AR3BT ľahko zložíte do menšieho formátu pre pohodlné prenášanie. Meniče s priemerom 40 mm využívajú neodymové magnety a do vašich uší doručia ten najkvalitnejší zvuk, v ktorom budete schopný bez problémov rozoznať aj tie najjemnejšie zmeny.


Kľúčové vlastnosti slúchadiel ATH-AR3BT v čiernom vyhotovení

  • Verný, čistý zvuk s dobrým odizolovaním okolitého hluku
  • Bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth aj NFC
  • Dlhá výdrž batérie až 30 hodín
  • Zabudovaný mikrofón a ovládač pre jednoduché vybavovanie hovorov
  • Praktická LED indikácia na slúchadle
Audio-Technica ATH-AR3BT black

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je pouzdro opravdu součástí balení?

Takisto by som sa chcel spytat, preco som neobdrzal puzdro ked je napisane v navode ze by malo byt sucastou balenia.

Diskusia a poradňa k Audio-technica ATH-AR3BT black
Príslušenstvo pre Audio-technica ATH-AR3BT black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-AR3BT black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-technica ATH-AR3BT black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-technica ATH-AR3BT black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-AR3BT black.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií