AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Audio-technica ATH-AR5BT silver

Zobraziť katalóg
Audio-technica ATH-AR5BT silver
Bezdrôtové slúchadlá – bezdrôtové, náhlavné, uzavreté, frekvenčný rozsah 5 – 40000Hz, impedancia 39 ohmov, repro 45mm, odpojiteľný 1.2m kábel, jack 3.5mm, výdrž batérie až 30 hodín
Kód:  ADT026c2 Produktové číslo:  4961310141882

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-AR5BT silver Predaj skončil

Audio-technica ATH-AR5BT silver

Moderné bezdrôtové slúchadlá Audio-Technica ATH-AR5BT silver v striebornom vyhotovení vám umožnia vychutnať si prvotriedny zvuk s vysokým rozlíšením doma i na cestách. Či sa už rozhodnete pre pripojenie slúchadiel klasickým 3,5 mm audio káblom alebo bezdrôtovou technológiou Bluetooth, vždy si buďte istí, že tieto slúchadlá nesklamú ani tie najnáročnejšie ušné bubienky. Kvalitná Li-Pol batéria zabezpečí až 30 hodín nerušeného počúvania, počas ktorých sa vďaka komfortným náušníkom z pamäťovej peny nemusíte obávať otlačených uší.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Audio-Technica ATH-AR5BT silver

  • Široký frekvenčný rozsah a podpora bezstratového kodeku aptX
  • Až 30 hodín počúvania, až 1 000 hodín v pohotovostnom režime
  • Možnosť počúvania aj napriek odnímateľnému 3,5 mm audio káblu
  • Komfortné náušníky z pamäťovej peny
  • Tlačidlo pre ovládanie hovorov a prehrávanie
  • Slúchadlá Audio-Technica možno ľahko a rýchlo spárovať pomocou NFC
  • Kvalitná skladacia konštrukcia vrátane cestovného vaku

Špičkový zvuk slúchadiel Audio-Technica

Precízne vyladené meniče slúchadiel Audio-Technica ATH-AR5BT silver zaisťujú reprodukciu zvuku v neuveriteľnom rozsahu 5 – 40 000 Hz. Môžete si nerušene vychutnať skutočne hlboké basy spolu s kryštalicky čistými výškami. Podpora bezstratového kodeku aptX zaručí nízku latenciu a bezproblémovú synchronizáciu pri bezdrôtovom počúvaní. Slúchadlá tiež umožňujú prenos zvuku prostredníctvom priloženého 3,5 mm audio kábla, takže vás o dokonalý sluchový zážitok nepripraví ani vybitá batéria.

Maximálne pohodlie

Na ľavom slúchadle nájdete multimediálne tlačidlo umožňujúce ovládať prehrávanie, hlasitosť, ale tiež prijať, odmietnuť a ukončiť hovor. Volajúci vás bude počuť čisto a jasne vďaka integrovanému mikrofónu. Ten je spolu s tlačidlom umiestnený aj na 3,5 mm audio kábli, takže o tieto funkcie neprídete ani v prípade vybitej batérie slúchadiel. Slúchadlá môžete s technológiou NFC ľahko a rýchlo pomocou Bluetooth spárovať s vaším smartfónom jednoduchým dotykom oboch zariadení. Slúchadlá Audio-Technica ľahko zložíte a vezmete na cesty vďaka skladacej konštrukcii a praktickému cestovnému vaku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-technica ATH-AR5BT silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-AR5BT silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiotechnik ATH-AR5BT Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiotechnik ATH-AR5BT Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-technica ATH-AR5BT silver.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií