AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Audio-Technica ATH-AX1iSGY sivá

Zobraziť katalóg
Audio-Technica ATH-AX1iSGY sivá
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá náhlavné, uzavretá, skladacie, meniče 36 mm, frekvenčný rozsah 15-22 000 Hz, 32 Ohm, 100dB, kábel s ovládaním 1.2 m
Kód:  ADT013t2 Produktové číslo:  4961310126308

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica ATH-AX1iSGY sivá

 Audio-Technica ATH-AX1iSGY

Spoľahlivá kvalitka na každý deň

Model AX1iSGY zdobia veľmi dobre vyladený a jasný zvuk 36milimetrových meničov aj úplne bezproblémové a komfortné použitie za každých podmienok . Teda presne tie hodnoty, ktoré najviac oceňujeme na rade ATH-M. Naviac však model AX1iSGY ponúka modernejší dizajn a kompaktné rozmery, ktoré z neho robia univerzálneho sprievodca svetom hudby, či už sa práve nachádzate vo vlaku, na rušnom námestí alebo doma za pracovným stolom.

Veľké plus v malom ovládači

Návrat ku klasike posuvných ovládanie hlasitosti znamená, že si túto funkciu užijú nielen majitelia prístrojov Apple, ale aj všetci užívatelia Androidov a klasických MP3/FLAC prehrávačov. Na telefónoch môžete naviac prijímať hovory a prepínať Play/Pause . Proste klasika, ktorá funguje vždy.

 Audio-Technica ATH-AX1iSGY

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-Technica ATH-AX1iSGY sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-AX1iSGY šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-grau AX1iSGY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-grau AX1iSGY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií