AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Audio-technica ATH-Sport1 black

Zobraziť katalóg
Audio-technica ATH-Sport1 black
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá – športové, do uší, frekvenčný rozsah 20–23000Hz, impedancia 16ohm, citlivosť 100dB, repro 8.5mm, jack 3.5mm, kábel 1.2m
Kód:  ADT027a1 Produktové číslo:  4961310128487

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-Sport1 black

Chceli by ste skĺbiť počúvanie vašich obľúbených songov s vašimi koníčkami alebo športovými aktivitami? Úplne jednoducho toho môžete docieliť s týmito športovými slúchadlami ATH-Sport1, ktoré sa chvália naozaj kvalitným spracovaním, moderným dizajnom a priaznivou obstarávacou cenou. Dokonale padnúce silikónové štuple dopĺňa flexibilné a bezpečné uchytenie za ucho, vďaka ktorému pevne sedia na mieste. Aj napriek športovému charakteru slúchadiel nebudete ochudobnení o vynikajúce vlastnosti 8,5 mm meničov, ktoré celku dodávajú dynamiku a detailnú vernosť.

Kľúčové vlastnosti Audio-Technica ATH-Sport1 v čiernom vyhotovení

  • Slúchadlá pre športové využitie
  • Pružné klipy umožňujú lepšiu fixáciu slúchadiel
  • Kvalitné spracovanie jednotlivých komponentov
  • Laboratórne testované a certifikované normou IPX5 (striekajúca voda)
  • Možné oplachovať vodou
  • 3,5 mm jack koncovka
  • Praktické puzdro súčasťou

Športuj v každom počasí

Slúchadlá Audio-Technica ATH-Sport1 čierne boli laboratórne testované a certifikované normou IPX5, aby vydržali intenzívny tréning, beh v daždi a dokonca ich môžete po cvičení opláchnuť pod tečúcou vodou. S pomocou integrovaných stabilizátorov pre minimalizáciu zvukového skreslenia došlo k vyváženému prednesu od nízkych basových tónov až po iskrivé výšky. So slúchadlami je tiež pribalené praktické puzdro, ktoré vám príde vhod vždy, keď slúchadlá nebudete momentálne používať.

Balenie obsahuje

  • 60 cm predlžovák
  • 4 páry nástavcov izolačných
  • 3 páry nástavcov priepustných
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-technica ATH-Sport1 black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-Sport1 black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-technica ATH-Sport1 black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-technica ATH-Sport1 black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-Sport1 - fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií