AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Audio-technica ATH-Sport3

Zobraziť katalóg
Audio-technica ATH-Sport3
Slúchadlá do uší, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 15Hz–25000Hz, citlivosť 102dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 10mm, kábel 1.2m, 3.5mm Jack
Kód:  ADT027d Produktové číslo:  4961310128630

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-technica ATH-Sport3

Špičkové slúchadlá určené všetkým nadšeným športovcom, ktorí požadujú maximálny komfort a brilantný zvuk čo navodí tú správnu atmosféru pre intenzívne tréningy. Odolnosť proti vode vás nechá pokojným, aj keď sa poriadne zapotíte. Dokonale padnúce silikónové špunty dopĺňa flexibilné a bezpečné uchytenie z tvarovaného kábla držiaceho za uchom. Napriek športovému charakteru slúchadiel nebudete ochudobnení o vynikajúce vlastnosti 10mm meničov dodávajúcich dynamiku a detailnú vernosť. Vyvážený prednes vás ohromí od nízkych basových tónov až po iskrivé výšky vďaka integrovaným stabilizátorom pre minimalizáciu zvukového skreslenia.

Nič vás nezastaví

Slúchadlá sú laboratórne testované a certifikované normou IPX5, aby vydržali intenzívny tréning, beh v daždi a dokonca ich môžete po cvičení opláchnuť pod tečúcou vodou. Pribalené je aj praktické púzdro, kam ich môžete uložiť, keď ich práve nepoužívate. Bežci trénujúci v mestskej prevádzke iste ocenia aj náhradné Active-fit silikónové špunty (dodávané vo veľkostiach S, M a L) umožňujúce vnímať okolité ruchy, čím priaznivo zvyšujú vašu bezpečnosť a povedomie o okolí, bez toho, aby to narušilo kvalitu počúvania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-technica ATH-Sport3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-Sport3 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-Sport3 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-Sport3 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-Sport3 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií