Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Audio-Technica Sport10BK

Zobraziť katalóg
Audio-Technica Sport10BK
3,0 1 hodnotení
Slúchadlá za uši, konštrukcia uzatvorená, krytie IPx5, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 105dB/mW, impedancia 17 Ohm, menič 8,8mm, 3.5mm Jack
Kód:  ADT027g1 Produktové číslo:  Sport10BK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica Sport10BK

Minimalistické, ľahké a komfortné. Všetko, čo treba pri športových slúchadlách, ponúka model Audio-Technica Sport10BK. Slúchadlá disponujú asymetrickým deleným káblom vedeným za krkom, vystupujúci z ľahučkých a veľmi flexibilných ušiek. Kábel sa pri behaní nehúpe, naopak leží pokojne za krkom a maximalizuje voľnosť pri pohybe. Určené sú najmä na športové vyžitie, ale určite ich ponosíte aj inokedy. Stupeň krytia IPX5 dovoľuje ich použitie aj počas ľahkého dažďa a samozrejme vydržia aj pot. Slúchadlá sú vybavené 8,8 mm meničmi a určite potešia aj dve sady ušných nadstavcov.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Audio-Technica Sport10BK

  • Elegantné a minimalistické
  • Ideálne na šport
  • Kábel vedený za krkom
  • Krytie IPX5 (odolné potu)
  • Dve sady ušných nadstavcov

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-Technica Sport10BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-Technica Sport10BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica Sport10BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica Sport10BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica Sport10BK.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií