Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2m

Zobraziť katalóg
AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2m
5 4 hodnotení
Video kábel – 10.2 Gbps, 3D, 4K, 1080p, ethernet, spätný audio kanál, jemnejšie vyhotovenie na pripojenie mobilných zariadení a pre ľahší ohyb napríklad za LED televízormi
Kód:  AUG04 Produktové číslo:  qslinkyhdmimc0020
AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2m Predaj skončil

AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2m

Vysoko kvalitný kábel Audioquest Slinky, ktorý je vybavený konektormi HDMI - micro HDMI vám umožní prepojiť najrôznejšie zariadenia s týmto rozhraním, ako sú monitory, Blu-ray prehrávače, smartfóny, tablety a iné prístroje. Kábel dokáže prenášať obojsmerne audio a video v kvalite 1080p pri 120 Hz, 3D, 4K video a je schopný obojsmernej ethernetovej komunikácie s maximálnou dátovou priepustnosťou 10,2 Gbps. Vodič kábla je vyrobený z kvalitnej bezkyslíkatej medi pre čistý audiosignál a jeho jemné vyhotovenie vám umožní ľahkú manipuláciu a ohyb aj vo stiesnenejších priestoroch.

Parametre a špecifikácia:


Konektory:
HDMI male <-> micro HDMI male (pozlátené)

Rozlíšenie:
3D, 4K, 1080p/120 Hz

Ostatné:
Spätný prenos audia
Ethernet prenos

Dĺžka kábla:
2 m

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AudioQuest Slinky HDMI - micro HDMI 2 m.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií