Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AudioSonic HF-1265

Zobraziť katalóg
AudioSonic HF-1265
4,5 2 hodnotení
Mikrosystém 2x10W, CD, FM rádio, USB, Aux-in, Bluetooth, SD slot, ekvalizér, diaľkové ovládanie
Kód:  ADS003x Produktové číslo:  HF-1265

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AudioSonic HF-1265 Predaj skončil

AudioSonic HF-1265

Stereofónny mikrosystém AudioSonic HF-1265 ponúkne všetko, čo veľké systémy, navyše v kompaktnom tele moderného dizajnu. Poradí si s prehrávaním klasických audio CD, ale aj s formátom MP3, ktorý možno prehrávať hneď z niekoľkých zdrojov ako sú prenosné flash disky či SD karty. Ďalšou možnosťou je prehrávanie z ľubovoľného zdroja zabezpečeného 3,5mm jack konektorom prostredníctvom vstupu Aux-in.

Mikrosystém je tiež vybavený bezdrôtovým pripojením bluetooth na prenos obľúbenej hudby z vášho smartfónu, tabletu alebo iného zariadenia vybaveného touto technológiou. Nezabudlo sa ani na priaznivcov klasického rádiového vysielania - systém je vybavený FM tunerom s možnosťou uloženia až tridsiatich obľúbených staníc.

Na zobrazenie ID-3 tagov, hodín a ďalších informácií je mikrosystém AudioSonic HF-1265 vybavený LCD displejom s modrým podsvietením. Ide o ideálneho spoločníka každej dizajnovo ladenej domácnosti , v ktorej sa postará o prednes vynikajúcej kvality. V minimalisticky riešených interiéroch iste oceníte možnosť upevnenia na stenu.

Doplňujúce informácie:

Podporované disky/formáty:
USB, CD, SD, MMC karty/MP3

Výstupný výkon RMS:
2 x 10 W

Technológia:
Bluetooth, dosah až 10 m
ID-3 tag pre MP3 prehrávač
LCD hodiny
FM rádio
Aux-in
Diaľkové ovládanie
Predvoľba ekvalizéra

Tuner:
FM
Uloženie až 30 staníc
PLL ladenie

Konštrukcia:
S možnosťou umiestnenia na stenu
Motorizované dvierka CD
Vertikálne vkladanie CD

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AudioSonic HF-1265 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiosonic HF-1265. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiosonic HF-1265. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiosonic HF-1265. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audiosonic HF-1265.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií