Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Aukey PL-WD02 Lens

Zobraziť katalóg
Aukey PL-WD02 Lens
Objektív na mobil – uhol záberu 238°
Kód:  AUK406 Produktové číslo:  PL-WD02

Aukey PL-WD02 Lens

Špičkový objektiv Aukey PL-WD02 Lens obohatí vaše fotografie na maximum. Je to jedinečný doplnok k vášmu inteligentnému telefónu pre fotenie a natáčanie videa. Ide o širokouhlý objektív so širokým záberom 238°, ktorý je vhodný pre zachytenie širokých krajiniek alebo skupinových snímok.

Kľúčové vlastnosti objektívu Aukey PL-WD02 Lens

  • Miniatúrne rozmery, zmestí sa do vrecka
  • Odolné sklo objektívov
  • Kompaktný dizajn bez prídavných častí
  • Spolupracuje so všetkými foto a video aplikáciami

Skvelé originálne zábery

Tento objektív je ideálny spoločník pre zachytenie tých neskutočných fotografií. Vďaka optickým šošovkám získate funkcie pre váš smartfón, ktoré vytvoria dokonalý záber. Širokouhlý objektív dosiahne skoro dvojnásobnej plochy vytvoreného snímky. Preto už nebude problém zachytiť skupinovú snímku alebo rozsiahlu mestskú scénu. Objektív sa veľmi ľahko prispôsobí vášmu smartfónu a už nikdy nebudete chcieť fotiť bez neho.

Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den pujde i tento oběktiv na iphone 7 plus děkuji za odpověd

Dobrý deň, Mám Samsung A5 2017 phone. Avšak na telefóne mám štvorcový otvor na oku na zadnej strane. Preto by som chcel vedieť či Aukey objektívy budú vhodné na môj phone? Vopred ďakujem.

Diskusia a poradňa k Aukey PL-WD02 Lens
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aukey PL-WD02 Lens. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aukey PL-WD02 Lens. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aukey PL-WD02 Lens. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Auke PL-WD02 Lens.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií