AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

AUNE T1s black

Zobraziť katalóg
AUNE T1s black
Slúchadlový zosilňovač – lampový, DAC, vzorkovacia frekvencia až do 32bit 768kHz, Bluetooth 5.0, aptX, USB-B, 6.35mm Jack, dva páry RCA výstupov
Kód:  AUN005b Produktové číslo:  6970557911019

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AUNE T1s black

So zosilňovačom AUNE T1s black sa z počúvania hudby stáva naozajstný zážitok. Ide o slúchadlový DAC lampový zosilňovač predstavujúci štvrtú generáciu série AUNE T1. Podporuje rozlíšenie až 32-bit/784k a DSD512 a vďaka tretej generácii OP+BUF modulu a trom úrovniam zosilnenia si poradí s väčšinou slúchadiel a IEM. Zosilňovač AUNE T1s je vybavený kvalitnou lampou 6922 od EH, DAC čipom ES9038Q2M a kondenzátormi WIMA a Nichicon MUSE BP poskytujúcimi bohatý, farbistý a čistý zvuk. Určite tiež poteší pribalený napájací adaptér a široký dynamický rozsah, vďaka kvalitnému napájaciemu modulu.

Kľúčové vlastnosti slúchadlového zosilňovača AUNE T1s black

  • Zosilňovač AUNE T1s predstavuje štvrtú generáciu série AUNE T1
  • Podporuje rozlíšenie až 32-bit/784k a DSD512
  • S väčšinou slúchadiel a IEM si AUNE T1s poradí vďaka modulu OP+BUF a trom úrovniam zosilnenia
  • Je vybavený kvalitnou lampou 6922 od EH, DAC čipom ES9038Q2M a kondenzátormi WIMA a Nichicon MUSE BP poskytujúcimi bohatý, farbistý a čistý zvuk
  • Disponuje USB konektorom, 6,35 mm Jack konektorom a dvomi pármi RCA konektorov
  • AUNE T1s ponúkne aj pripojenie aptX HD Bluetooth
  • Okrem pripojenia počítača podporuje aj mobilné zariadenia Apple, Android a prenosné hudobné prehrávače

Kompaktný zosilňovač s flexibilným zapojením

Zapojenie zosilňovača AUNE T1s black je jednoduché, ale zároveň flexibilné. Pripojiť ho môžete k vášmu počítaču, mobilnému zariadeniu Apple, Android alebo prenosným hudobným prehrávačom. Disponuje USB konektorom, 6,35 mm Jack konektorom na pripojenie slúchadiel a dvoma pármi RCA konektorov na pripojenie aktívnych reproduktorov alebo ďalšieho zosilňovača. AUNE T1s je navyše vybavený aj aptX HD Bluetooth pripojením, ktoré umožní bezdrôtové zasielanie kvalitných zvukových súborov. Kompaktné telo v elegantnej čiernej farbe urobí z tohto zariadenia príjemný a neinvazívny doplnok vášho interiéru.

Obsah balenia:
Slúchadlový zosilňovač AUNE T1s black
USB kábel
Napájací adaptér
Bluetooth anténa
Prevodník z 6,35 mm na 3,5 mm Jack
Stručný návod na použitie

Rozlíšenie:
Až 32-bit/784k a DSD512

THD+N:
0,01 %

Rozmery:
132 × 95 × 105 mm

Hmotnosť:
1 kg


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AUNE T1s black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUNE T1s black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AUNE T1s black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AUNE T1s black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AUNE T1s fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií