AlzaBoxy Q1 Aplikace

AUNE X1s black

Zobraziť katalóg
AUNE X1s black
4,0 2 hodnotení
DAC prevodník – stolový so slúchadlovým zosilňovačom, podpora DSD, 4 vstupy, asynchrónny USB, presné hodiny, mohutný napájací zdroj, frekvenčný rozsah 20–20000Hz (±0.5dB), USB 32b/384kHz, optika+koax 24b/192kHz, dynamický rozsah 126dBA, odstup signál/šum -110dB@1kHz, presluch -112dB, intermodulačné skreslenie -110dB (19/20kHz), výstupná úroveň 2.1Vrms, slúchadlový výstup 6.3 Jack, 80mW@300Ohm, napájanie 2×12V/0.8A adaptér
Kód:  AUN001 Produktové číslo:  6970557910906

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AUNE X1s black

Ak ste vyznávačom kvalitnej zvukovej reprodukcie, tak vás tento DAC prevodník Aune X1s black so slúchadlovým zosilňovačom rozhodne nadchne. Generuje pôvodný záznam presne tak, ako bol vytvorený v štúdiu hudobníka. Žiadne prídavky, ani nič vynechané. Sofistikovaný systém DSD DAC a high-end slúchadlového zosilňovača naplno prehrá akýkoľvek zvukový formát a v akejkoľvek kvalite. Uši milovníkov hudby konečne dostanú, po čom túžia. Doplnkové analógové a digitálne výstupy umožňujú okamžité spojenie so systémom domáceho kina alebo receiverom vo vysokom rozlíšení.

Kľúčové vlastnosti DAC prevodníka AUNE X1s v čiernom variante

  • Špičkový DSD DAC so štyrmi vstupmi a slúchadlovým zosilňovačom
  • Univerzálnosť s viacerými konektormi
  • Využitie ako DAC, predzosilňovač alebo slúchadlový zosilňovač
  • Precízne a kompaktné vyhotovenie
  • Hliníkové telo s laserovým gravírovaním
  • Veľký napájací zdroj so symetrickým trafom s veľkou výkonovou rezervou
  • LED indikácia nastaveného vstupu

Skvelý hudobný zážitok s AUNE X1s v čiernom variante

DAC prevodník Aune X1s v čiernom variante si poradí s najvyššími meradlami digitálneho zvuku vrátane DSD nahrávok, ktoré výrazne prekračujú bežné CD. DSD súbory produkujú širšie spektrum zvuku, takže môžete počuť viac detailov. Bezproblémovo prehráva aj zložitejšie formáty DSD128. Basy sú mohutné aj dynamické, stredné tóny jasné a výšky otvorené.

Obsah balenia

  • X1s
  • Napájací sieťový adaptér
  • 2 GB USB flash disk s návodmi
  • Adaptér Jack 6,3/3,5
  • USB kábel
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete prosím uvést, o jakou generaci tohoto převodníku se jedná? Zda je zde v současnosti nabízena poslední, aktuální, sedmá revize, osazená D/A převodníkem Sabre ES9038Q2M či zda se jedná o doprodej nějaké starší verze? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdybych v budoucnu potřeboval větší výkon je možné propojit Aune x1s a Aune x7s?

Dobrý deň, Rád by som sa spýtal ktorú generáciu X1s predávate pretože na obrázkoch sa objavuje produkt piatej generácie a zároveň nová anniversary edition šiestej generácie (na prednom paneli je dole na ľavo "nálepka" 10. Odkaz do neznáma Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Diskusia a poradňa k AUNE X1s black
Príslušenstvo pre AUNE X1s black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AUNE X1s Pro black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AUNE X1s black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AUNE X1s black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AUNE X1s fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií