PET AlzaBoxy Q1

Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky

Zobraziť katalóg
Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky
Autokozmetika – pre starostlivosť o matné laky a fólie, sada obsahuje 1× šampón pre matné laky, 1× ochranný sealant pre matné laky, 1× rýchly detailer v spreji, objem každého prípravku je 473ml
Kód:  AUPR19273 Produktové číslo:  KIT 505
Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky Predaj skončil

Chemical Guys Kit Starostlivosť o matné laky

Doprajte svojmu automobilu len tú najlepšiu starostlivosť a používajte čistiace prostriedky od profíkov. Špeciálny kit od Chemical Guys obsahuje všetko potrebné na udržiavanie matného laku či fólie v úplne špičkovej kondícii. Súprava autokozmetiky obsahuje vysoko kvalitný šampón, sealant a detailer – každý s objemom 473 ml.  

Kľúčové vlastnosti kitu Chemical Guys pre matné laky a fólie

  • Špičkový kit pre maximálnu starostlivosť o vaše vozidlo
  • Určený pre matné laky a fólie
  • Obsahuje šampón, sealant a detailer
  • Prípravky s objemom 473 ml

Meticulous Matte – autošampón pre matné laky

Meticulous Matte je profesionálny autošampón, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre matné laky a fólie. Má neutrálne PH, strednú penivosť a vyššiu lubricitu, vďaka čomu nedochádza k poškodeniu povrchu. Svojím zložením je veľmi šetrný k už naneseným voskom a matnému laku či fóliu. Má príjemnú žuvačkovú vôňu a je vhodný ako pre ručné umývanie, tak aj umývanie s napeňovačom. 

Jet Seal Matte – ochranný sealant pre matné laky

Jet Seal Matte je vysoko kvalitný ochranný sealant pre matné laky, ktorý po aplikácii chráni povrch pred znečistením a UV žiarením. Obsahuje revolučné nanopolyméry, ktoré sa vstrebávajú hlboko do povrchu a už po jednej aplikácii ho chránia po celý rok. Silný a odolný film je rezistentný proti vodným škvrnám, znečisteniu a cestnému prachu.

Matte Detailer Spray Sealant – rýchly detailer v spreji

Matte Detailer Spray Sealant je rýchly vosk a čistič na matné laky a matné Wrap fólie. Vďaka svojmu precíznemu zloženiu veľmi ľahko a efektívne odstraňuje prach, špinu alebo i vtáčí trus. Pri aplikácii nespôsobuje poškriabanie a chráni povrch pred UV žiarením. Aplikácia je veľmi jednoduchá a po nanesení ho stačí zotrieť mikroutierkou.


Parametre a špecifikácia

Použitie
Karoséria Hotovo!

Použitie

Použitie
Karoséria Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chemical Guys Kit Péče o matné laky. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Chemical Guys Kit Matt fényezés ápoló.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií