Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Chrániče chrbta na motorku

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pánske
(1)
Dámske
(1)
Unisex
(3)
Veľkosť
XS
(2)
M
(2)
XXL
(1)
Univerzálna
(2)
Farba
Čierna
(3)
Sivá
(1)
Zelená
(1)
Najnovšie objednávky

Chránič chrbta na motorku (korytnačka na motorku) je veľmi dôležitým ochranným prvkom vo výbave každého vodiča jednostopového vozidla, ale rovnako dobre ho využijú aj jazdci na štvorkolkách alebo napríklad na koni. Dobrý chránič dokáže pri páde zabrániť poškodeniu chrbtice či poraneniu miechy. Viac sa o druhoch a výbere chrániča dozviete nižšie.

Pokračovať

Korytnačka na motorku

Korytnačka na motorku vás môže zachrániť pred hroznými následkami pádov. Ochráni vám celú dĺžku chrbtice pred zlomením či poškodením stavcov aj miechy a zároveň nebudete mať pocit, že vás pri jazde obťažuje. Zdravie je zásadné, a preto sa oplatí na tento prvok sústrediť pozornosť.

Chránič chrbta na motorku a jeho výhody

Chránič chrbta na motorku má viacero výhod, ktorými sú napríklad:

  • Poskytuje vysokú ochranu tlmením nárazov.
  • Je ľahký a pohodlný.
  • Umožňuje prirodzenú cirkuláciu vzduchu.

Pánska korytnačka na motorku

Pánska korytnačka na motorku je koncipovaná s prihliadnutím na robustnejšiu mužskú postavu. Pohodlný a kvalitný chránič chrbtice na motorku vám zvýši pocit bezpečia za jazdy a budete pripravení aj na nežiaduci pád.

Dámska korytnačka na motorku

Dámska korytnačka na motorku je navrhnutá tak, aby sedela ideálne na ženské telo. Tento chránič máva spravidla užšie vyhotovenie, môže mať mierne odlišné dizajny alebo byť ľahší. Nájdite si aj vy ten svoj obľúbený chránič chrbta na motorku a buďte náležite pripravená na nebezpečnú situáciu číhajúcu na cestách.

Korytnačka na motorku a jej veľkosť

Korytnačka na motorku sa vyberá podľa veľkosti a dĺžky chrbta. Správne vybraný chrbtový chránič vás ochráni od ramien až ku kostrči a nebude vás nikde obmedzovať v pohybe. Kvalitný chránič chrbtice na motorku je v hornej časti rozšírený a chráni aj pred zranením lopatky. Upevnenie chrániča je zaistené spravidla pomocou popruhov.

Pancier na motorku je ergonomický chránič chrbtice a hrudníka, ktorý vám poskytne solídnu ochranu pre prípad pádu nielen pre zadné, ale aj pre predné časti trupu.

Chránič chrbta na motorku a jeho materiál

Chránič chrbta na motorku je najčastejšie vyrobený zo špeciálnych plastov v kombinácii s textilnými popruhmi. Plast zaistí dostatočnú pružnosť, tým aj možnosť pohodlného pohybu a tiež efektívne zvyšuje schopnosť tlmenia nárazov. Pre väčšiu pružnosť a funkčnosť sa môžete stretnúť aj s ďalšími odolnými materiálmi ako polyuretán.

Korytnačka na motorku v rôznych štýloch

Korytnačka na motorku sa líši aj určením, na aký druh jazdy je prispôsobená. V nadväznosti na to má aj adekvátnu konštrukciu a stupeň ochrany, aby zabránila rizikám vážneho zranenia pri páde. Svoje si v našej ponuke nájdu ako fanúšikovia klasickej jazdy, tak aj napríklad milovníci štýlov „café racer“, „road“ alebo športového pretekania. Maximálnu ochranu vám potom zaistia produkty spĺňajúce štandard EN1621-2 stupeň 2.

Korytnačka na motorku – vyberte si obľúbenú farbu

Korytnačka na motorku sa u nás v ponuke nachádza v mnohých podobách a môžete tak vyberať z rozmanitej farebnej škály týchto produktov. Najbežnejšia je čierna a sivá moto korytnačka, nájdete však u nás tiež žlté alebo kusy v atraktívnej kaki farbe. Je len na vás, ktorý chránič si vyberiete a bude chrániť práve vás či vašich blízkych.

Chránič chrbta na motorku
Chránič chrbta na motorku

Korytnačka na motorku
Pancier na motorku

Korytnačka na motorku tvorí iba časť potrebného vybavenia

Korytnačka na motorku a iné ochranné motoristické prvky sú ďalej popísané v našom článku chrániče na motorku, kde sa dozviete ďalšie cenné informácie, hodiace sa pri prípadnej kúpe.

Zaujíma vás nielen korytnačka na motorku, ale aj ďalšie podobné produkty?

Ak vás zaujíma nielen korytnačka na motorku, ale aj ďalšie podobné produkty ako napríklad oblečenie na motorku a bundy na motorku alebo airbagové vesty, tak ste u nás na správnom mieste.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
5,0
Cappa Racing Chrbticový chránič
Chránič chrbtice na motorku – prevlekové, určenie: unisex, materiál: plast, farba: zelená, veľkosť: univerzálna
27,38 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: Moto29689
EMERZE chránič chrbtice EM6
Chránič chrbtice na motorku – určenie: unisex, materiál: plast
34,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad00436
Spidi COMPACT WARRIOR 510
Chránič chrbtice na motorku – vkladacie, určenie: pánske, materiál: plast
54,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: motonad00458
5,0
Boblbee GTX 25 L – Spitfire
Škrupinový batoh – objem: 25l, rozmery: 56×30×15cm, hmotnosť: 1,9kg, materiál: Plast, anatomicky tvarovaný chrbát, priedušná zadná stena, vystužený chrbát a horné veko, priehradka na notebook 17"
348,83 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: AUPR00421
Spidi BACK WARRIOR LADY
Chránič chrbtice na motorku – určenie: dámske, materiál: plast
158,90 €
Dostupnosť podľa položiek v súprave
Objednávací kód: motonad00453
jarná sezónaAko pripraviť motorku na sezónu? (NÁVOD) Jar sa blíži a určite sa už tešíte na prvú jazdu na svojom dvojkolesovom miláčikovi v novej sezóne. Po dlhej pauze však potrebuje predsezónnu prípravu. Ako ho dostať späť do formy?
Chystáte sa skočiť na plno do zimných športov a myslíte si že stačí len slušivá kombinéza a cool slnečné okuliare? Pochopiteľne budete potrebovať ešte helmu, ale to už snáď každý vie. Pre zvýšenie bezpečia však odporúčame prikúpiť aj kvalitný chránič na chrbticu. Na čo...
Vyrážate s partiou na dovolenku na motorkách a neviete, čo všetko sa môže hodiť, alebo čo je, naopak, zbytočné? V tomto článku sa dozviete, čo budete potrebovať a čo môžete nechať doma.

Chrániče chrbta na motorku

V kategórii Chrániče chrbta na motorku máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné chrániče chrbta na motorku Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie chrániče chrbta na motorku Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie chrániče chrbta na motorku Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii chrániče chrbta na motorku recenzie
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií