Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Compass Organizér na predné sedadlo PREMIUM béžový

Zobraziť katalóg
Compass Organizér na predné sedadlo PREMIUM béžový
Organizér určený na pripevnenie na zadnú stranu predného sedadla. Pripevnenie hornej časti pomocou popruhov za opierku hlavy, pripevnenie spodnej časti popruhmi za sedadlo. Niekoľko rôznych vreciek vhodných na mapy, nápoje a rôzne drobnosti. Český výrobok, súčasť série PREMIUM. Vyrobené z jedinečného materiálu, ktorý je ľahko udržiavateľný a veľmi príjemný na dotyk.
Kód:  AUPR177 Produktové číslo:  06521

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Organizér na predné sedadlo PREMIUM béžový Predaj skončil

Compass Organizér na predné sedadlo PREMIUM béžový

S Compass Organizérom PREMIUM, určeným na predné sedadlo, budete mať vnútri vášho auta dokonalý poriadok, všetky nevyhnutnosti, ktoré pri cestovaní potrebujete, budú usporiadané a uložené v praktickom organizéri. Elegantný béžový organizér obsahuje štyri vrecká rôznych veľkostí so zatváraním na suchý zips, do ktorých pohodlne umiestnite mapy, desiatu na cestu, nápoje a ostatné drobnosti.

Pripevníte ho jednoducho na zadnú stranu predného sedadla, hornú časť pripevníte pomocou popruhov za opierku hlavy a spodnú časť prichytíte popruhmi za sedadlo.
Nielen na dlhých cestách oceníte, že vďaka organizéru zabránite neporiadku vo vašom aute a všetky potrebné veci budete mať prehľadne k dispozícii.  

Materiál:
Organizér je vyrobený z kvalitného polyesterového materiálu, ktorý sa ľahko udržuje a je veľmi príjemný na dotyk.

Rozmery:
43 x 65 cm

Farba:
Béžová

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Organizér na přední sedadlo PREMIUM béžový. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iránytű Szervező az első ülésen egy bézs PREMIUM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií