DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In

Zobraziť katalóg
DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In
- DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In, dobíječka 12V DC, DO
Kód:  JD003q Produktové číslo:  AC-2250-carbon Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In Predaj skončil

DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In

Speciální bezdrátový FM vysílač s MP3 a WMA dekodérom je vybavený USB rozhraním v elegantnom karbonovém prevedenie, vďaka ktorému Vám umožní počúvať hudbu z MP3 prehrávačov či flashdisků na svojom autorádiu.Toto zariadenie sa bezdrôtovo spojí s vašim autorádiom pomocou vysielania v pásme FM.Jednoducho tak připojíte flashdisk do pripraveného USB portu alebo MP3 prehrávač pomocou Line-in kabelu a na zariadení nastavíte jednu z 3 preddefinovaných frekvencií.Vyberať je možné z frekvencií 88,3 / 88,7 alebo 88,9 MHz.Túto frekvenciu potom nastavíte aj na autorádiu.Prístroj dokáže z flashdisky prehrávať hudobné súbory WMA či MP3.Zariadenie tiež poslúži ako zdroj alebo dobíječka cez USB rozhranie.

Cez Line-in rozhrania sa dá pripojiť napríklad MP3 prehrávač, ale i discman alebo walkman.Napájanie prístroja je zabezpečené cigaretovým zápalkou v automobile.Na zariadení nájdete tlačidlá pre spustenie a zastavenie hudby alebo posun na ďalšiu skladbu alebo ďalší album.Praktickým doplňkem bezesporu je kompaktný diaľkový ovládač.

Parametre a špecifikácie:

Podporované zariadenia:
Flashdisk s rozhraním USB 2.0 / 1.1
Čítačka pamäťových kariet + pamäťová karta
Audiozariadenie s 3,5 mm výstupom jack

Podporované formáty:
MP3, WMA

Vysielané frekvencie:
88,3 / 88,5 / 88,7 / 88,9 MHz

Rozhranie:
USB
Line-in vstup

USB napájací výstup:
5 V, 700 mA

Napájanie:
12 V (cigaretový zapaľovač)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIGIDOCK Wireless FM Transmitter a USB přehrávač AC-2250, bezdr. přenos CD/MP3/ WMA přes FM, Line-In.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií