Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Lacné autodoplnky Solo

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné autodoplnky Solo, respektíve všetky autodoplnky Solo zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je SOLO Odpudzovač kún KUNAGONE, ktorý stojí 3,79 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
3 položky
5,0
SOLO Odpudzovač kún KUNAGONE
Odpudzovač kún – chráni pred poškodením elektrickej inštalácie a čalúnenie auta. Uvoľňuje prírodnú arómu psa (prirodzeného nepriateľa), ktorá odpudzuje nielen kuny, ale aj ďalšie divé zvieratá. Môže byť použitý aj v podkroví a v miestach, kde je nežiaduca prítomnosť voľne žijúcich zvierat. Ide o patentovaný výrobok. zloženie: tepelne ošetrená psia srsť (vykupovaná zo psích salónov) s prídavkom rastlinného vosku s vôňou, ktorá odpudzuje divé zvieratá.
3,79 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SOLO058
Odpudzovač mačiek 2 ks
Odpudzovač mačiek – osvedčené šetrné riešenie ochrany pred mačkami a inými zvieratami. Pôsobí až 3 mesiace!
4,60 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SOLO070
Odpudzovač krtkov 2 ks
Odpudzovač – osvedčené šetrné riešenie ochrany proti krtkom a ďalším zvieratám. Pôsobí až 3 mesiace!
4,99 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SOLO071

Lacné autodoplnky Solo

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné autodoplnky Solo Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie autodoplnky Solo
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií