Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Masážny poťah sedačky s vyhrievaním, 12/230 V

Zobraziť katalóg
Masážny poťah sedačky s vyhrievaním, 12/230 V
Autopoťahy Masáž môže byť nastavená vo 2 stupňoch a 3 oblastiach, prípadne s vyhrievaním aj bez neho. Vďaka 12/230 V môžete poťah využiť aj doma alebo kancelárii atď. Vhodné pre bočný airbag, Trojstupňová masáž, Dvojstupňové vyhrievanie
Kód:  AUPR1142 Produktové číslo:  856011 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Masážny poťah sedačky s vyhrievaním, 12/230 V Predaj skončil

Masážny poťah sedačky s vyhrievaním, 12/230 V

Moderné automobily majú vyhrievanie sedačiek už integrované, ale predsa si kvôli takej "drobnosti" nebudete kupovať celý nový automobil? Máme pre vás skvelé príslušenstvo v podobe poťahu, ktorý disponuje nielen vyhrievaním, ale tiež veľmi príjemnou masážnou funkciou. Trojstupňová masáž sa veľmi príjemne prejaví najmä pri dlhšom cestovaní. Poťah si však svoje využitie nájde aj u klasickej stoličky, takže sa skvele hodí aj ako darček pre zamestnancov pracujúcich v kanceláriách.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
Masážne a vyhrievacie poťah sedačky

Funkcie:
Trojstupňová masáž
Dvojstupňové vyhrievanie
Vhodné aj do áut s bočným airbagom

Napájanie:
12/320 V

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Masážny poťah sedačky s vyhrievaním, 12/230 V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Masážní potah sedačky s vyhříváním, 12/230 V.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií