Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Motorola TLKR-T41 ružová

Zobraziť katalóg
Motorola TLKR-T41 ružová
5 6 hodnotení
Vysielačky - súprava 2 vysielačiek, frekvenčná skupina PMR446, dosah až 4km, 8 kanálov, LCD displej, indikátor stavu nabitia, napájanie 3xAAA (batérie nie sú súčasťou balenia)
Kód:  ZD2554c Produktové číslo:  P14MAA03A1BN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola TLKR-T41 ružová

Buďte stále v kontakte so svojou rodinou či priateľmi. Kompaktné a ľahko použiteľné vysielačky Motorola TLKR T41 v ružovej farbe sú tou správnou voľbou, ako byť neustále v spojení. Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Vysielačky ponúknu dosah až 4 km vo voľnom priestore, 8 rádiových kanálov a volania v bezplatnom pásme. Všetky dôležité informácie zaznamenáva prehľadný LCD displej. Čerešničkou na torte je veľmi vysoká výdrž batérie na jedno nabitie, ktorá dosahuje až 16 hodín neustálej prevádzky.

Prednosti vysielačiek značky Motorola

  • Budete neustále v kontakte
  • Ponúkne bezplatné volania vo veľkom dosahu
  • Veľmi jednoduché používanie
  • Až 16 hodín nepretržitého volania
  • Elegantný farebný dizajn vysielačiek
 

Parametre a špecifikácia

Dosah vysielačky
4 km Hotovo!
Počet kanálov
8 Hotovo!

Základné vlastnosti

Dosah vysielačky
4 km Hotovo!
Počet kanálov
8 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rozhoduji se mezi tohle vysíláčkou a Gogen Maxi vysílačky P růžovo-zelené. Napište mi pro a proti. Děkuji, Veronika

Dobrý den, je možné zakoupit 4 ks této řady radiostanic s tím, aby byla každá jiné barvy?

Dobry den, napajeni je pouze pres baterie 3xAAA nebo pres nabijecku a vestaveny akumulator? Pisete ze na jedno nabiti vydrzi 16 hodin, takze na nabiti a nebo zivotnost 3xAAA baterii je 16 hodin? Dekuji za odpoved

Dobrý den, chci pořídit vysílačku 6 dětem. Když tedy koupím 3 balení vysílaček, pujdou pak kanály nastavit tak, aby se všechny děti navzájem slyšely - dovolaly? Nebo spolu budou komunikovat jen dvojice vysílaček zakoupené v jedné sadě? Pokud zkombinuju růžové provedení se zeleným, bude to mít vliv na naladění kanálů? Moc děkuji za odpověď.

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat když to má dosah v prostoru 4km,jaký dosah to má třeba po sídlišti?Děkuji za odpověd.Petr

Diskusia a poradňa k Motorola TLKR-T41 ružová
Príslušenstvo pre Motorola TLKR-T41 ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola TLKR-T41 růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola TLKR-T41 rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola TLKR-T41 rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola TLKR-T41 rózsaszín.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií