Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

PERUZZO PARMA pre 4 bicykle Fe, strieborný

Zobraziť katalóg
PERUZZO PARMA pre 4 bicykle Fe, strieborný
4,7 10 hodnotení
Nosič bicyklov - pre 4 bicykle, sklopný, s odnímateľným ramenom, nosnosť 60kg, uzamknutie nosiča k autu, 13-pinový konektor
Kód:  AUPR3319 Produktové číslo:  8015058070648 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PERUZZO PARMA pre 4 bicykle Fe, strieborný Predaj skončil

PERUZZO PARMA pre 4 bicykle Fe, strieborný

Chystáte sa s rodinou či priateľmi na výlet alebo dovolenku, ktorú si neviete predstaviť bez bicykla? S nosičom Peruzzo Parma Fe pre štyri bicykle je transport vášho dvojkolesového dopravného prostriedku jednoduchý, rýchly a jednoduchý. Nosič umiestnený v zadnej časti vozidla neznižuje aerodynamické vlastnosti automobilu, a tak neobmedzuje jeho rýchlosť na cestných komunikáciách. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nosič možno nakloniť v prípade potreby
  • Veľmi pevné usadenie bicyklov
  • Pre väčšiu bezpečnosť je možné produkt uzamknúť
  • Počet transportovaných kolies: 1 - 4
  • Nosnosť: 60 kg (4x 15 kg)
  • Hmotnosť: 20,3 kg
  • Farba: strieborná

Vyrazte na cesty

Tento kompaktný nosič sa veľmi ľahko inštaluje na ťažné zariadenie v zadnej časti vozidla. Odolný materiál zaistí dlhú životnosť a vysokú odolnosť proti poškodeniu pri každodennom používaní. Produkt obsahuje  kĺb, prostredníctvom ktorého môže byť naklonený v prípade, že by užívateľ potreboval mať voľnú prístupovú cestu do kufra svojho auta. Nosič je určený pre bicykle s maximálnou veľkosťou 29 palcov a hmotnosťou 15 kilogramov. Na nosič možno umiestniť jeden až štyri bicykle.

Pre maximálnu bezpečnosť a ochranu proti odcudzeniu možno produkt zamknúť priamo na ťažné zariadenie. Bicykel máte možnosť tiež upevniť prostredníctvom nastaviteľných ramien a pevných plastových pásikov priamo ku konštrukcii nosiča. 

Parametre a špecifikácia

Nosnosť
60 kg Hotovo!
Upevnenie
na ťažné zariadenie Hotovo!
Počet bicyklov
4 Hotovo!
Uzamykateľnosť
Nosiča k autu Hotovo!
Funkcie
sklopný, s odnímateľným ramenom Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
60 kg Hotovo!

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie
na ťažné zariadenie Hotovo!

Počet kolies

Počet bicyklov
4 Hotovo!

Uzamykateľnosť

Uzamykateľnosť
Nosiča k autu Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
sklopný, s odnímateľným ramenom Hotovo!
Konektory a redukcie
13-pinový konektor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Při dotazu na montáž držáku a možnost jeho sklopení jsem měl na mysli srovnání mezi ,,parmou,, a ,,pure instinktem,, - omlouvám se a děkuji za info. R. Sz.

Dobrý den, mám zájem o nosič na 4 kola který se jedním tahem na kouli přidělá nebo pak zase sundá (bez šroubování) a jedním tahem pak sklopí aby se dal otevřít kufr. Dá se tento jedním tahem přidělat?

Dobrý den,je tento držák vhodný i na elektrokola?

Zdravím, chci se zeptat, jak je to s rameny na držení kol, na některém fotu jsou i matky ramena na obou stranách, na jiném fotu jsou přichyceny už objímkou k rameni. Pokud jsou ramene na oddělání, hned objednávám. Díky moc

Dobrý den, je možné tento nosič použít s Octavií 3 combi tak, aby bylo možno jej sklopit a otevřít kufr? Případě zvládl by takovýto úkon pure instinct? Je možné dokoupit k nosiči hlavice uchycení kol se zámky, tak jako to mají nosiče Thule?

Dobrý den, mám Toyotu RAV 4x4 vzadu na dveřích s rezervou. jaký nosič na kola na tažné zařízení pro 2 elektrokola by jste mi doporučil. Děkuji za odpověď

Dobrý den, sedí tento nosič na VW golf 5? Děkuji

Dobrý den je možné si někde v praze vyzkoušet tento nosič k montáži na auto. potřebuji 100% přístupný kufr u vozidla Peugeot expert teepe a nerad bych zbytečně zatěžoval prodejce koupi a potom vrácením. děkuji Böhm.

Dobrý den, tento stojan na kola má 13ti pinovou elektropřípojku. Prodáváte jej i s redukcí na 7mi pinovou elektropřípojku? Dá se případně dokoupit? Prosím o odkaz. Děkuji

Dobrý den, mám několik dotazů: a) někde jsem se dočetl, že rámeček na SPZ nemá standardní velikost pro českou značku? b) mohu se zeptat, zdali je sklápění nášlapné? c) někde jsem se dočetl, že i přes sklopení nosiče nejde otevřít kufr. Je tomu tak? Děkuji S pozdravem P. Mareček

12
Diskusia a poradňa k PERUZZO PARMA pre 4 bicykle Fe, strieborný
Príslušenstvo pre PERUZZO PARMA pre 4 bicykle Fe, strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PERUZZO PARMA pro 4 kola Fe, stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PERUZZO PARMA Fe, ezüst, 4 biciklire.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií