PET AD homeoffice

Pikatec Ochrana Gelcoatu – BOAT 100 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Ochrana Gelcoatu – BOAT 100 ml
Nanokozmetika – vhodná na dlhodobú ochranu gelcoatu, lakovaných, laminátových a plastových častí lodí, objem 100ml, balenie vystačí na cca 18m2
Kód:  AUPR264008 Produktové číslo:  180404010002 Stránky výrobcu
Pikatec Ochrana Gelcoatu – BOAT 100 ml Predaj skončil

Pikatec Ochrana Gelcoatu – BOAT 100 ml

Prostriedok je určený na dlhodobú ochranu gelcoatu, lakovaných a plastových častí lode. Balenie vystačí na plochu približne 18 m2. Vďaka tejto ochrane je údržba gelcoatu veľmi jednoduchá a Vaša loď vydrží dlho pekná. Jedna aplikácia Vám vydrží 1 až 2 roky. Výrazne tak uľahčuje prípravu lode na sezónu.

Prípravok je priamo určený na gelcoat lodí, je ale vhodný aj na lakované povrchy kovových lodí, alebo plastové časti lode. Či už ide o trup lode v časti nad čiarou ponoru, alebo povrchy priamo na lodi, ide o veľmi namáhané časti lode. Najmä ak na lodi sú inej farby ako biela, je údržba takéhoto povrchu náročná. Činitelia ako sú soľ, vodný kameň, biologický materiál, chemikálie, mastnoty či iné zlúčeniny, neustále pôsobia na povrch lode a pokiaľ nie je chránený, narušujú jeho štruktúru a „zažierajú" sa dovnútra. Všetko samozrejme umocňuje silné slnko a UV žiarenie, kvôli ktorému tak povrch bledne, krehne a degraduje. Odstránenie následkov len jednej jedinej sezóny je potom veľmi prácne. Povrch sa musí leštiť a znovu opravovať, čo stojí nemalé prostriedky a úsilie.

PIKATEC ochrana gelcoatu chráni pred škrabancami, vodným kameňom, soľou, biologickým materiálom i minerálmi. Tenká nanovrstva špeciálnej zmesi odolnej živice a extrémne tvrdých nanočastíc kremíka a zirkónu vytvorí na povrchu štít, ktorý daný povrch chráni. Aj napriek tejto ochrane sa síce všetky činitele môžu dostať na chránený povrch, ale ochrana už ich nepustí ďalej, vďaka tomu potom nedochádza k poškodeniu povrchu. Navyše tým, že je povrch dokonale vyhladený, je zachytávanie týchto zlúčenín ďaleko menšie a čistenie výrazne ľahšie. Značnou pridanou hodnotou sú potom silné UV filtre, ktoré zabraňujú blednutiu a degradácii povrchu.

Vďaka dlhodobej ochrane, ktorá trvá 1 až 2 roky, je príprava na sezónu výrazne jednoduchšia. V prvom roku je síce potrebné povrch dokonale pripraviť, čo predstavuje určitú námahu, tá je ale porovnateľná so štandardnou prípravou lode na sezónu. Avšak tie ďalšie roky buď postačí len loď opláchnuť a v prípade že funguje hydrofóbny efekt, máme hotovo, alebo, ak je hydrofóbny efekt už zhruba na 60 % toho po aplikácii, odporúčame znovu naniesť ochrannú vrstvu. Avšak pred touto aplikáciou je príprava už veľmi jednoduchá vďaka tomu, že povrch je ešte chránený a nová vrstva iba doplní tú starú.

Aplikujte vždy na plochy zbavené všetkých nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,1 l (100 ml) Hotovo!
Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Objem

Objem
0,1 l (100 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Laminátové povrchy Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana Gelcoatu - BOAT 100ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií