AP+ nový vizuál Aplikace

Pikatec Ochrana Kože – BOAT 50 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Ochrana Kože – BOAT 50 ml
Nanokozmetika – vhodná na ochranu kože, na impregnáciu všetkých kožených a koženkových častí lode ako v interiéri, tak aj v exteriéri, ochrana proti opotrebovaniu aj hĺbkovému znečisteniu, objem 50ml, využitie balenia 12m2
Kód:  AUPR264007 Produktové číslo:  180404010006 Stránky výrobcu
Pikatec Ochrana Kože – BOAT 50 ml Predaj skončil

Pikatec Ochrana Kože – BOAT 50 ml

Ochrana kože sa hodí na impregnáciu všetkých kožených a koženkových častí lode ako v interiéri, tak aj v exteriéri. Kožené poťahy stoličiek či sedačiek, kožené obloženie nábytku, ochranné čalúnenia a podobné povrchy sú vďaka priepustnej membráne chránené proti opotrebovaniu i hĺbkovému znečisteniu. Využitie balenia vystačí na plochu 12 m2.

Kožené povrchy, či už ide o prírodnú kožu alebo syntetickú, sú často namáhané. Kombinácia piesku, soli a silného slnečného žiarenia dáva všetkým povrchom poriadne zabrať a výnimkou nie sú ani tie kožené. Pri kožených povrchov často dochádza k odreniu, praskaniu, zafarbeniu, alebo k zašpineniu od jedla a pitia.

Prípravok Nano Protect Leather BOAT je špeciálne vyvinutá politúra na ochranu kože, odolná proti mechanickému poškodeniu a zároveň s antibakteriálnym účinkom. Zloženie prípravku zabezpečuje spevnenie povrchu, väčšiu oderuvzdornosť a ochranu proti UV žiareniu, ktoré okrem iného spôsobuje zmeny farebnosti. Ošetrený povrch oveľa lepšie odoláva bežnému opotrebeniu, spôsobenému napríklad sedením a následným trením pri pohybe osôb na sedačke. Prípravok kožu do hĺbky vyživuje, zvláčňuje a dodáva jej potrebný vyživený efekt. Vytvára na povrchu akúsi membránu, ktorá neprepúšťa kvapky vody do seba, ale naopak prepustí von mnohonásobne menšie častice pary či vodou nasýteného vzduchu. Koža teda tzv. „dýcha". Nevytvára z matnej kože lesklú, len podčiarkuje jej matný vzhľad a na pohľad i dotyk je materiál vyživenejší.

Povrchová membrána obsahuje nanočastice, ktoré sú usadené v hrubej štruktúre kože tesne pod povrchom. Celý systém je tak spevnený a vydrží oveľa dlhšie ako po ošetrení bežnými prostriedkami na báze rôznych voskov a olejov. Prostriedok obsahuje zvláčňujúce a vyživujúce prísady vrátane vitamínov, ktoré vďaka membráne takmer neprepúšťa von a koža je tak vyživovaná po veľmi dlhú dobu. Zároveň sa menej špiní, lepšie čistí a na jej povrchu sa nerozširujú rôzne plesne a bakteriálne kultúry.

Aplikujte vždy na plochy zbavené všetkých nečistôt a mastnoty.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!
Použitie
Koža Hotovo!

Objem

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Koža Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana Kůže - BOAT 50ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií