AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Pikatec Ochrana nerezu – BOAT 50 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Ochrana nerezu – BOAT 50 ml
Nanokozmetika – vhodná na nerezové (inoxové) a chrómované materiály, odpudzuje všetky tekutiny, organické, soľné a vápenaté zvyšky, objem 50ml
Kód:  AUPR264003 Produktové číslo:  180404010004 Stránky výrobcu
Pikatec Ochrana nerezu – BOAT 50 ml Predaj skončil

Pikatec Ochrana nerezu – BOAT 50 ml

Prípravok Pikatec je vhodný na všetky nerezové (inoxové), ale aj chrómované časti lode nad hladinou. Ideálny je tak na zábradlia, držadlá, nerezové časti sedačiek a stolíkov, chrómované lemovanie čelného skla, ale aj na doplnky z farebných kovov. Ošetrený povrch odpudzuje všetky tekutiny, organické, soľné a vápenaté zvyšky, ktoré majú tendenciu narušiť štruktúru materiálu. Využitie je na plochu približne 10 m2.

Doplnky z nehrdzavejúcej ocele sú praktickou aj dekoračnou súčasťou bežných člnov i luxusných jácht, tento materiál je na lodiach hojne využívaný pre svoj ušľachtilý a elegantný vzhľad. Najväčším problémom býva zmatnenie povrchu a objavujúca sa hrdza. Vďaka pôsobeniu slanej vody a silného UV žiarenia dochádza k degradácii povrchu, ktorý potom stráca svoj lesk a pekný vzhľad. Slaná voda a vlhké prostredie často tiež spôsobujú, že aj nerez koroduje.

Ochranná politúra PIKATEC na nerezové povrchy lodí vrchnú vrstvu dokonale zavrie a ochráni. Vďaka špeciálnej zmesi živice a nanočastíc kremíka a zirkónu odoláva povrch UV žiareniu a navyše vytvorí ochranný štít pred slanou vodou plnou rôznych minerálov. Tie sa potom nemajú šancu dostať k antikorovému povrchu, ktorý by nenávratne poškodili. Väčšina najmä brúsených inoxových doplnkov tiež býva z výroby olejovaná, takže sa na ne veľmi rýchlo prichytáva prach a rôzne nečistoty, ktoré nie je práve jednoduché z brúsenej nehrdzavejúcej ocele odstrániť. Preto pred každou aplikáciou ochrannej politúry odporúčame povrchy riadne odmastiť naším odmasťovačom. Chrómované časti a iné vybavenie vyrobené z farebných kovov zase veľmi rýchlo podliehajú pôsobeniu vodného kameňa a ďalších chemikálií, ktoré zanechávajú na predmetoch ťažko odstrániteľné stopy, začínajú oxidovať, meniť svoj vzhľad a vo väčšine prípadov býva nadľudská úloha ich bez agresívnych metód vyčistiť.

Ochranná politúra Nano Protect Stainless BOAT je špeciálne vyvinutá na výrobky a vybavenie z nehrdzavejúcej ocele a iných kovov ako sú chróm, meď, mosadz a podobne. Na ošetrených povrchoch vytvára neviditeľnú vrstvu, ktorá znižuje zachytávanie vápenatých zvyškov, chemikálií a iných nečistôt. Ich údržba je tak veľmi rýchla a jednoduchá. Ani organické zvyšky ošetrený povrch nepoškodia a po určitú dobu odoláva vrstva aj pôsobeniu agresívnych látok, ako sú rôzne kyseliny a podobne. (Či už ide o vtáčie výkaly alebo kyslý dážď). Vďaka vyhladeniu povrchu je výrazne obmedzený rast a množenie mikroorganizmov, baktérií, rias a ďalšieho. Ochranná vrstva odpudzuje vodu, mastnoty i olej a dlhodobo chráni ošetrené plochy pred chemikáliami a zmenami vzhľadu.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!
Použitie
Nerez Hotovo!

Objem

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Nerez Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana nerezu - BOAT 50ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií