PET AP+ plus nový vizuál

Pikatec Ochrana skiel – BOAT 50 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Ochrana skiel – BOAT 50 ml
Nanokozmetika – vhodná na ochranu vonkajších i vnútorných sklenených či polykarbonátových plôch, na ošetrenie okien, solárnych panelov a všetkých presklených priestorov, objem 50ml
Kód:  AUPR264004 Produktové číslo:  180404010003 Stránky výrobcu
Pikatec Ochrana skiel – BOAT 50 ml Predaj skončil

Pikatec Ochrana skiel – BOAT 50 ml

Super hydrofóbna vrstva na sklo, využitie na plochu 10 m2. Prostriedok BOAT sa hodí na ochranu vonkajších i vnútorných sklenených či polykarbonátových plôch na lodiach. Je ideálny na ošetrenie okien, solárnych panelov a všetkých presklených priestorov ako sú napríklad presklené dvere oddeľujúce kajutu a palubu. V interiéri kajuty sa skvele hodí na ošetrenie sprchovacieho kúta, skleneného nábytku a zrkadiel. Hlavnou pridanou hodnotou je, že chráni sklo pred poškodením od soľných, vápenatých a iných chemických zlúčenín, ktoré narušujú nechránené sklo.

Vonkajšie sklá lode, či už ide o čelné, bočné sklá, alebo sklenené dvere do kajút lode, sú vystavené extrémnym vplyvom. Pôsobením vody, solí, minerálov, chemikálií a iných nečistôt, ktoré na nich zostávajú, dochádza k narušovaniu povrchu skla. Všetko je ešte umocnené intenzívnym slnečným svitom, kde pôsobí aj silné UV žiarenie a vysoká teplota. Títo činitelia spôsobujú nenávratné poškodenie čelného skla. To môžeme označiť za jedno z najnamáhanejších častí lode a zároveň jedno z najdôležitejších, najmä čo sa týka ochrany pasažierov. Bezpečný výhľad je na lodi prioritou. Práve „vyžraté" a „zmatnené" sklo výrazne zhoršuje transparentnosť a bezpečný výhľad. Môže za to vodný kameň, soľ a bežné chemikálie a mastnoty, ktoré na sklo pôsobia a veľmi rýchlo naleptávajú jeho štruktúru. Takto poškodené sklo sa už takmer ničím nedá vyčistiť, oveľa viac sa špiní, poškodenie sa rozrastá a sklo začína belieť. Všade tam, kde sa pôsobenie vody spája so slnkom, je proces narušenia skla ešte viac urýchlený.

?Ochranná politúra Nano Protect Glass BOAT vyhladzuje povrch skiel, polykarbonátov či zrkadlových plôch a vytvára na nich pružnú, tvrdú vrstvu z nanočastíc oxidov kremíka a zirkónu. Ošetrením sa povrch dokonale uzavrie. Vďaka nadviazaniu sa na povrch chemicky a špeciálnej zmesi živice a nanočastíc sa vytvorí veľmi odolný štít, ktorý povrch skla chráni pred poškodením, či už ide o soľ, minerály, UV žiarenie alebo iné chemikálie. Vďaka nano vrstve sa chránená plocha menej špiní a jej údržba je veľmi jednoduchá. Kvapky vody sa vďaka extra silnej vodoodpudivosti rýchlo odvaľujú z povrchov preč a stopy po tých, ktoré na sklách zostanú, možno veľmi ľahko zotrieť. Politúra tak chráni pred vodným kameňom, soľou a inými chemickými látkami, ktoré na povrch skla pôsobia, „prežierajú" sa do jeho štruktúry a nemožno ich po čase takmer odstrániť. Baktérie a mikroorganizmy, ktoré sa predtým na sklách usadzovali a množili, sa u ošetreného povrchu nemajú kde uchytiť. Chránený povrch vydrží minimálne jeden rok, z našich skúseností ale stačí ochranu skiel aplikovať 1 × za 2 roky.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!
Použitie
Autosklá, Sklo Hotovo!

Objem

Objem
0,05 l (50 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Autosklá, Sklo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana skel - BOAT 50ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií