AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Pikatec Ochrana Textilu – BOAT 100 ml

Zobraziť katalóg
Pikatec Ochrana Textilu – BOAT 100 ml
Nanokozmetika – vhodná na impregnáciu textilu, slúži k ochrane textílií z umelých vlákien a zmesí (zmes prírodného vlákna a syntetického, kde podiel umelého je minimálne 30%), objem 100ml, využitie balenia je 10m2
Kód:  AUPR264005 Produktové číslo:  180404010007 Stránky výrobcu
Pikatec Ochrana Textilu – BOAT 100 ml Predaj skončil

Pikatec Ochrana Textilu – BOAT 100 ml

Impregnácia textilu, slúži na ochranu textílií z umelých vlákien a zmesí. Využitie balenia je na plochu 10 m2. Prostriedok sa hodí na ošetrenie vonkajších aj vnútorných textilných častí lode a doplnkov, ktoré sú vyrobené z umelých vlákien alebo zmesi prírodného vlákna a syntetického, kde podiel umelého je minimálne 30 %.

Textilné povrchy nachádzajúce sa u lodí sú veľmi namáhané. Samotné vlákna, z ktorých sú utkané, sú veľmi náchylné na poškodenie. Štiepia sa, menia svoju farbu, slabnú, až sa nakoniec úplne rozpadnú. Prispievame k tomu sami najmä mechanicky, kedy odierame vlákna na sedačkách, čo býva pri mori ešte umocnené soľou a pieskom. Občas aj nejakou tou nehodou, keď sa nám podarí niečo vyliať, či inak zašpiniť naše textílie. Ďalej potom za degradáciu vlákien môžu tiež externé vplyvy. Na jednej strane je to kombinácia slniečka a slanej vody, na druhej potom agresívny vtáčí trus. Oboje vedie k nenávratnému poškodeniu vlákien ak nepeknému vzhľadu týchto textilných povrchov. To všetko ovplyvňuje životnosť vlákien. Samotné čistenie textilu je potom často samo o sebe príčinou rýchlejšieho zničenia povrchov. Čistiacimi a pracími prostriedkami sa síce máp a škvŕn z povrchov môžeme zbaviť, zároveň nimi ale vlákna ešte viac oslabujeme. Preto je kľúčové sa zamerať predovšetkým na prevenciu.

Impregnácia textilu pre lode – Nano Protect Textil BOAT preniká do štruktúr textilných materiálov a utvára okolo vlákien neviditeľnú vrstvu, ktorá odpudzuje nečistoty aj kvapaliny a zároveň ich chráni. Textílie tak odolávajú vlhkosti, sú chránené pred zašpinením a vznikom škvŕn aj od agresívnych látok ako sú káva, krv, červené víno, olej, tuky, zvyšky potravín alebo chemikálie. Kvapaliny vďaka vodoodpudivému efektu z povrchu jednoducho skĺznu. Ak sa predsa len na povrchu škvrna vytvorí, samotné vlákno je chránené a škvrna pôjde dobre vyčistiť bez toho, aby sme poškodili vlákno (pri hĺbkovom čistení je potreba ochranu textilu aplikovať znova). Prostriedok spevňuje textíliu proti oderu a chráni ju pred UV žiarením aj pri premenlivých teplotách. Ošetrený povrch tak odoláva poškodeniu, zmenám farebnosti i starnutiu. Ochranná vrstva nie je vidieť a ani na dotyk nie sú cítiť žiadne zmeny.

Aplikujte vždy na plochy zbavené všetkých nečistôt a impregnácii.

Parametre a špecifikácia

Objem
0,1 l (100 ml) Hotovo!
Použitie
Autosedačky Hotovo!

Objem

Objem
0,1 l (100 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Autosedačky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana Textilu - BOAT 100ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií