AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic

Zobraziť katalóg
Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic
4,4 22 hodnotení
Sada autokozmetiky – súprava pre kompletnú ochranu karosérie a skiel vozidla, obsahuje šampón 150ml, ochranu karosérie Armour 50ml, čistič skiel 40ml, ochranu skiel 40ml, 2 aplikačné utierky z mikrovlákna, ochranné rukavice, informačnú brožúru
Kód:  AUPR16358 Produktové číslo:  180101010010 Stránky výrobcu
Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic Predaj skončil

Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic

Komplexná ochrana karosérie a skiel vozidla

Súprava nanokozmetiky Pikatec Ceramic Protection Pack spoľahlivo a dlhodobo chráni vaše vozidlo vďaka nanotechnológiám, ktoré vytvoria tenký film na ošetrenom povrchu. Častice majú veľkosť miliardtiny metra, vďaka čomu spoľahlivo vyplnia aj tie najmenšie nerovnosti na laku. Výsledkom je vynikajúca vodoodolnosť a horšia priľnavosť nečistôt po dobu až jedného roka. Vďaka zloženiu z nanočastíc oxidu kremíka a zirkónu je zároveň dosiahnutá odolnosť proti oderu.

Súprava obsahuje: šampón (150 ml), ochranu karosérie Armour (50 ml), čistič skiel (40 ml), ochranu skiel (40 ml), 2 × aplikačnú utierku z mikrovlákna a ochranné rukavice.



Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochranu laku, bicyklov, skiel a interiérov vozidiel, ktorej hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu laku neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do mikrotrhlín laku a chráni ho pred poškodením letiacich predmetov ako je špina, štrk a podobne.

  • Spoľahlivá ochrana karosérie
  • Vytvorenie ochranného filmu na povrchu
  • Zabraňuje usadzovaniu nečistôt
  • Odpudzuje vodu
  • Ochrana proti oderu
  • Ochrana proti chemikáliám a soli – ochrana pred koróziou
  • Chráni lak pred vyblednutím a krehnutím vplyvom UV žiarenia
  • Jednoduchá aplikácia 5 krokmi

Nová politúra Pikatec

Politúra Pikatec je oproti klasickým voskom veľmi tvrdá, ale rovnako tak pružná. Oproti polymérom je síce mäkšia, avšak vďaka extrémne tvrdým nanočasticiam vytvorí na povrchu akúsi „drôtenú vestu", ktorá obsahuje všetky požadované vlastnosti. Základom politúry je špeciálna živica s patentovanými aditívami a emulgátormi, ktorá má schopnosť sa perfektne a dlhodobo udržať na takmer akomkoľvek povrchu.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Nanesenie prípravku nie je vôbec zložité. Stačí vám k nemu 5 krokov. Povrch je potrebné najskôr dôkladne vyčistiť a odmastiť. Potom naneste ochrannú politúru, nechajte niekoľko minút pôsobiť a následne vyleštite pomocou handričky. Nakoniec ostáva už len aktivácia. Iba opláchnite či utrite povrch, čím dôjde k„naštartovaniu" hydrofóbneho (odperlovacieho) efektu. Jedno nanesenie politúry Pikatec chráni vaše vozidlo 12 mesiacov.

Vždy si prečítajte aktuálny návod tu.



Porovnanie vlastností série Pikatec Ceramic a Diamond

Nanočastice kremíka a zirkónu obsiahnuté v oboch sériách sú v Diamonde obohatené nanočasticami titánu a ďalšími chemickými látkami, ktoré oproti sérii Ceramic zvyšujú jeho ochranné vlastnosti rádovo o desiatky percent. Všeobecne pri vozidlách v hodnote do pol milióna korún výrobca odporúča zakúpiť sériu Ceramic a pri vozidlách vyššej cenovej kategórie  celkom iste zvoľte sériu Diamond.



Parametre a špecifikácia

Objem
150; 50; 40; 40 ml Hotovo!
Použitie
Karoséria, Autosklá, Svetlomety Hotovo!
Použitie
Metalíza, Lak, Sklo Hotovo!

Objem

Objem
150; 50; 40; 40 ml Hotovo!

Použitie

Použitie
Karoséria, Autosklá, Svetlomety Hotovo!

Použitie

Použitie
Metalíza, Lak, Sklo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nějaká šance, že naskladníte tuto sadu do Vánoc? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic
Príslušenstvo pre Pikatec - Súprava nanokozmetiky na auto Ceramic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Sada nanokosmetiky na auto Ceramic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec Ceramic nanokozmetikai készlet autókhoz.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií