Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prevodové oleje – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Repsol
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné prevodové oleje. Cenových hitov v kategórii prevodové oleje máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší prevodové oleje? Potom sa pozrite do kategórie lacné prevodové oleje.
1 položka
Repsol Qualifier Transmisiones 10W/40 – 1 L
Motorový olej - 10W-40, syntetický, pre 2-taktný motor, API JASO MA-2, CZ distribúcia, objem 1l - 8,69 €/1 l
Cenová bomba
8,69 € Ušetríte 2,11 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPR576103

Prevodové oleje – cenové bomby, akcie

automobilPrevádzkové kvapaliny v aute – ktoré dopĺňať a ako často? V aute nájdeme hneď niekoľko kvapalín, pri ktorých je nutné myslieť na pravidelnú výmenu, a často aj na doplňovanie. Niečo zvládnete svojpomocne, inokedy je ale potrebné zveriť auto do rúk mechanika.
Filter pevných častíc. Zradné zariadenie na úpravu emisií, ktorého sa motoristi často boja hlavne vo vzťahu s drahými opravami. Pritom stačí málo a môže slúžiť stovky tisíc kilometrov. Čo je filter pevných častíc? Ako sa správať k vozidlu, v ktorom sa nachádza DPF...
Jar je tu a s ňou teplejšie počasie, ktoré praje motoristom. Venujte svojmu vozidlu jedno popoludnie a očistite ho od zimnej špiny. Poradíme vám, ako pri tom postupovať, na čo nezabudnúť a aké nástroje použiť.
zimné športyNosiče lyží ušetria miesto v aute Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží?
Motorový olej je jedným z kľúčových produktov, na ktorých závisí životnosť motorového ústrojenstva. Mazivá nemeckej značky Ravenol patria k overeným výrobkom. Ich kvalita je testovaná priamo na pretekárskych okruhoch samotným Ralfom Schumacherom a monopostami formuly...
Svetlomety nových vozidiel sú priezračné a číre. Po rokoch však svoj lesk strácajú, na ich povrchu sa podpisujú vplyvy počasia a kvalita svetla degraduje. Poradíme vám, ako stav svetlometov výrazne vylepšiť.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií