Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AP+ nový vizuál Aplikace

Star brite Konvertor hrdze 650 ml

Zobraziť katalóg
Star brite Konvertor hrdze 650 ml
Odhrdzovač – chemickými procesmi mení zoxidované vrstvy a hrdzu späť na kov, navracia železným a oceľovým povrchom pôvodný vzhľad.
Kód:  AUPR219136 Produktové číslo:  092322GF
Star brite Konvertor hrdze 650 ml Predaj skončil

Star brite Konvertor hrdze 650 ml

Konvertor hrdze od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie aj upratovanie. Tento prípravok v spreji s vysokým čistiacim účinkom dokáže premeniť hrdzu na kov. Extra účinný je najmä na zoxidované vrstvy. Určite oceníte fakt, že je možné tento konvertor použiť na kovové aj oceľové povrchy.

Kľúčové vlastnosti konvertora hrdze Star brite, 650 ml

  • Konvertor hrdze v spreji s výhodným objemom 650 ml
  • Prípravok účinne premieňa hrdzu späť na kov
  • Star brite vhodný na kovové aj oceľové povrchy
  • Určený na konverziu hrdze z oxidovaných vrstiev

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Povrch zbavte prebytočnej hrdze, odlupujúcej sa farby a mastnoty. Použite odmasťovač a povrch ľahko obrúste alebo očistite drôtenou kefou. Potom po celom povrchu rovnomerne nastriekajte konvertor. Pre lepšiu účinnosť nanášajte prostriedok pri teplote nad 2 °C. Pred aplikáciou náteru nechajte prípravok na povrchu 2 hodiny zaschnúť. Ak nebudete ošetrené miesto natierať, povrch opláchnite vodou skôr, než prípravok úplne zaschne. Suchý povrch utrite uterákom a naneste vhodný ochranný olej. Po použití prepláchnite sprej čistou vodou.

Bezpečnostné upozornenie:
Obsahuje inhibovanú a obohatenú kyselinu fosforečnú. Použite ochranné pracovné pomôcky vrátane okuliarov! V prípade požitia vypite 3 – 4 poháre mlieka, magnézia či vody. Pri styku s očami, vyplachujte oči čistou vodou po dobu min. 15 minút. Okamžite privolajte lekársku pomoc. Zabráňte kontaktu s inými ako ošetrovanými povrchmi. Nemiešajte s ostatnými čistiacimi prostriedkami. UDRŽUJTE MIMO DOSAHU DETÍ!

Objem:
650 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
0,65 l (650 ml) Hotovo!
Použitie
Podvozok Hotovo!

Objem

Objem
0,65 l (650 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Podvozok Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Konvertor rzi 650 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Brite Rozsdaátalakító 650 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií