AlzaBoxy Q1 P&G MS v hokeji_CZ

Taška na sedadlo Hama Organizer

Zobraziť katalóg
Taška na sedadlo Hama Organizer
Strešné nosiče Na uloženie napr. CD prehrávača a rôzneho autopríslušenstva - s nastaviteľnými popruhmi pre upevnenie na zadnej strane predných sedadiel. Vrecko na nápoje. Veľké vrecko na mapy, autoatlasy, časopisy, reflexnú vestu, DVD, hry atď. Pútka na uloženie dáždnika
Kód:  AUPR1047 Produktové číslo:  841939 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Taška na sedadlo Hama Organizer Predaj skončil

Taška na sedadlo Hama Organizer

Premeňte pomocou tašky Hama Organizer inak nevyužité zadné strany predných sedadiel na praktické úložné priestory. Tých totiž nie je v aute nikdy dosť. Obzvlášť, ak majú súčasne pojať napríklad slnečné okuliare, mobilný telefón, autoatlasy atď.

Vnútorné členenie tašky je veľmi prehľadné. Je rozdelená na niekoľko vreciek. Do hlavnej komory uložíte väčšie predmety, akými sú časopisy alebo napríklad reflexná vesta. Menšia je vhodná napríklad na fotoaparát alebo baterku. Okrem ďalších dvoch sieťovaných vreciek na nápoje potom nájdete aj špeciálnu komoru na CD prehrávač a 2 CD. V daždivom počasí oceníte aj pútka na odloženie dáždnika.

Rozmery: 540 × 370 mm (V × Š)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Taška na sedadlo Hama Organizer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Taška na sedadlo HAMA Organizer.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií