Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Thule 928-1 Rozšírenie pre EuroClassic G6

Zobraziť katalóg
Thule 928-1 Rozšírenie pre EuroClassic G6
4,0 3 hodnotení
Nosič na bicykel na bicykel s pripevnením na ťažné zariadenie, prídavný diel pre 3./4. bicykel
Kód:  SPT1222 Produktové číslo:  7313020067094 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule 928-1 Rozšírenie pre EuroClassic G6 Predaj skončil

Thule 928-1 Rozšírenie pre EuroClassic G6

Patríte k milovníkom cyklistiky? Rozšírte svoj nosič EuroClassicG6 od švédskej spoločnosti Thule o prídavný adaptér na 4. bicykel a spestrite si napríklad víkend na chate prechádzkou s celou svojou rodinou.

Koniec nepohodlia

Jednoduché nastavenie nosiča Thule 929 EuroClassic G6 umožňuje prípojka, ktorá ho k ťažnému zariadeniu automobilu pripevní tak, že ani výmole na ceste nemôžu narušiť jeho stabilitu. Vysoký uhol sklopenia vám vďaka pedálovému ovládaniu dáva možnosť prístupu do kufra alebo otvorenia zadných dverí automobilu aj vtedy, keď už sú bicykle pripevnené na nosiči. Tým odpadá nepohodlné vyberanie batožiny z kufra cez zadné sedadlá v situáciách, keď k nej potrebujete prístup.

Montáž zvládne každý

O maximálnu stabilitu bicyklov sa starajú dlhé odolné popruhy a špeciálna uťahovacia ružica AcuTight, ktorá vám adekvátne pripevnenie bicykla vždy potvrdí hlasným cvaknutím. Bicykle aj nosič sa dajú uzamknúť vo fixnej polohe k ťažnému zariadeniu vďaka špeciálnym zámkom (sú súčasťou balenia), zatiaľ čo pomocou výsuvných držiakov na plášte sa dajú prepravovať bicykle s veľkým rázvorom. Na nosiči vás najviac poteší jednoduchá montáž, ktorá je vďaka nastaviteľnej spojke s jednoručným ovládaním hračkou aj pre úplného laika. Vďaka vysokej prepravnej nosnosti Thule 929 EuroClassic G6 je veľmi atraktívna aj možnosť prepravy ľahších elektrobicyklov.

Parametre a špecifikácia:

Prepravná kapacita bicyklov:
3 (4 s adaptérom)

Nosnosť:
60 kg

Max. hmotnosť bicykla:
25 kg

Na rámy s priemerom:
22 - 80 mm

Rozmery:
137 x 65 cm

Hmotnosť:
20,7 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Garantujete sjednocený zámek k již sjednocené sadě zámků na nosiči Thule EuroClassic G6 929?

Diskusia a poradňa k Thule 928-1 Rozšírenie pre EuroClassic G6
Príslušenstvo pre Thule 928-1 Rozšírenie pre EuroClassic G6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si THULE 928-1 Rozšíření pro EuroClassic G6.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií