Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 >

Zobraziť katalóg
Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 >
Strešné nosiče na hagusy, materiál železo, nosnosť 100kg, farba čierna, uzamykateľné
Kód:  TH00558 Produktové číslo:  PN3607 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 > Predaj skončil

Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 >

Potrebujete čas od času prevážať rozmernejšie predmety, pritom tušíte, že kufor vášho auta je obmedzený. Čo robiť? Iste vám pomôžu Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 >! Tieto praktické priečniky na hagusy v pohode unesú nový švédsky nábytok, ale prídu vhod aj ako nosný prvok pri montáži strešného boxu alebo nosiča na bicykle. Priečniky na hagusy THULE možno ukotviť na klasické strešné lyžiny, pritom to všetko v pokoji zvládnete aj bez náradia. Povolené zaťaženie priečnikov na hagusy dosiahne na príjemných 100 kg hlavne vďaka konštrukcii z pevného a odolného železa a hliníka. A navrch musíme zdôrazniť, že Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 > sú vybavené zámkami, tak odpadá nutnosť zakaždým ich upratovať do garáže. Vyššie uvedené len dopĺňa čierna farba, ktorá neurobí hanbu na žiadnom aute. 

Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 > – hlavné parametre 

  • Priečniky na klasické hagusy
  • Jednoduchá inštalácia 
  • Poctivá železná konštrukcia
  • Povolené zaťaženie 100 kg 
  • Zámky súčasťou výbavy priečnikov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r. v. 2006 > Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Thule KIA, Grand Carnival, 4-dr MPV, r.v. 2006>.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií