Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW

Zobraziť katalóg
TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW
5 1 hodnotení
Kompresor bezolejový, príkon 1100W, prietok 180l/m, max. tlak 8bar, napätie 230V, hmotnosť 6.47kg
Kód:  PHT161 Produktové číslo:  130045

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW Predaj skončil

TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW

Přezouvání zima 2018

Spoľahlivý bezolejový kompresor Tuson vyniká kompaktnými rozmermi a je ideálnym riešením na domáce použitie alebo pre používateľov oceňujúcich najmä jednoduchú mobilitu prístroja. Vďaka nízkej hmotnosti a praktickému držadlu je ako stvorený na časté prenášanie. Vertikálne postavenie prístroja nezaberie veľa miesta a je tak vhodný aj do menších priestorov. Základ tvorí výkonný elektromotor s príkonom 1 100 W, ktorého zásluhou je vysoký pracovný tlak až 8 barov a sací výkon 180 l/min. Súčasťou tohto modelu je veľké množstvo koncoviek, vďaka čomu hravo nafúkate nielen pneumatiky automobilov a motocyklov, ale hravo zvládnete nafúkať matrace, člny, lopty a iné. Prívodná šnúra s dĺžkou 5 m, 3 m tlaková hadica a všetko príslušenstvo je pekne ukryté vnútri kompresora. O jednoduché prenášanie sa stará praktická rukoväť.

Kľúčové vlastnosti bezolejového kompresora Tuson 130045

  • Bezolejový kompresor pre širokú škálu využitia
  • Vysoký pracovný tlak až 8 barov
  • Príkon 1 100 W
  • Kompaktné rozmery kompresora
  • Široká škála príslušenstva a nadstavcov
  • Praktickédržadlo 
  • Nízka hmotnosť - len 5,9 kg
  • Napájanie 230 V

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Neprisel jsem na to jak a kam zapojit adaptery s mensim zavitem nez ma hadice na foukani auto-pneumatik. Pistole s manometrem ma pouze jediny vystup/zavit a na nej pasuje pouze zmíněná hadice a jeste ofukovaci adapter (dlouha tryska). Ostatni (jehla na mic, adapter na foukani matraci, adapter pro jine nez auto-ventily, 2x konicky adapter) maji zavit mensi. Mne tu chybi jeste adapter z velkeho na mensi zavit, ale treba je jiny reseni a vy mi ho povite:-) Diky

Diskusia a poradňa k TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW
Príslušenstvo pre TUSON Bezolejový kompresor 1,1 kW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TUSON Bezolejový kompresor 1.1kW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TUSON Olajmentes kompresszor 1.1kW.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií