Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

V-NET CA 20 FL

Zobraziť katalóg
V-NET CA 20 FL
Alkohol tester s elektrochemickým senzorom, rozsah merania 0–4‰, presnosť 0.05‰, na osobné a firemné použitie, meranie náustkom, počítadlo merania, kalibrovateľný senzor a vymeniteľný senzor, batéria 9 V
Kód:  auprv00012 Produktové číslo:  101014

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

V-NET CA 20 FL

Hľadáte detektor alkoholu na osobné či firemné účely, ktorý sa jednoducho používa? Siahnite po našej ponuke alkohol testeru V-NET CA 20 FL. V-NET CA 20 FL je založený na elektrochemickom senzore Fuel Cell Senzor – 0,25". Jeho presnosť merania sa pohybuje okolo ±5 % do 0,50 promile, pričom má rozsah 0,00 – 4,00 promile. Alkohol tester V-NET CA 20 FL sa napája jednou 9 V batériou. Tester je dodávaný s prenosným plastovým kufríkom pre jeho bezpečné skladovanie.

Kľúčové vlastnosti alkohol testeru V-NET CA 20 FL

  • Alkohol tester na osobné alebo firemné účely
  • V-NET CA 20 FL je jednoduchý na použitie
  • Elektrochemický senzor Fuel Cell Senzor – 0,25"
  • Presnosť merania ±5 % do 0,50 ‰
  • Napájanie pomocou jednej 9 V batérie
  • Rozsah od 0,00 ‰ do 4,00 ‰
  • Kompaktný, spoľahlivý alkohol tester
  • Počítadlo na všetky vykonané merania
  • Rýchle zahriatie plus krátka doba regenerácie
  • Možnosť kontroly množstva vdýchnutého vzduchu
  • Automatické vypnutie
  • V balení aj prenosný plastový kufrík

Vyšperkovaný alkohol tester V-NET CA 20 FL

Alkohol tester V-NET CA 20 FL je skvelým výberom vďaka jeho kompaktnosti, spoľahlivosti a jednoduchému ovládaniu. V-NET CA 20 FL ponúka pamäť, ktorá udrží informácie o posledných desiatich meraniach a počítadlo všetkých vykonaných meraní. Jeho senzor sa rýchlo zahrieva a počas krátkej doby ho môžete použiť znovu. Kontrolovať môžete aj množstvo vdýchnutého vzduchu. Alkohol tester V-NET CA 20 FL disponuje automatickým vypínaním.

Potrebujete skalibrovať alkohol tester?

Do 1 roka od zakúpenia vykonávame kalibráciu zadarmo. V takom prípade je nutné doložiť doklad o kúpe, platíte iba poštovné. Odporúčaný interval pre kalibráciu činí 6-12 mesiacov podľa frekvencie využitia. Termín kalibrácie sa počíta odo dňa zakúpenia alebo od termínu poslednej kalibrácie, ktorý je vyznačený na informačnej samolepke nalepené na alkoholtesteru.

Alkohol tester na kalibráciu je nutné odoslať na adresu V-NET s.r.o., Šumice 139, 687 31 Šumice, Česká republika. K alkohol testeru priložte text s objednávkou kalibrácie a nezabudnite uviesť vašu adresu a telefónne číslo.

» Ešte ste si nevybrali? Skúste sa pozrieť na kompletnú ponuku v kategórii Alkoholtestery.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Napájanie
Batéria 9 V Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky alkohol testery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Namiesto toho, aby ste zmazali môj príspevok, ktorý znel "Tento alkoholtester NEMÁ pamäť na posledných 10 meraní", bolo by korektné si to v popise výrobku opraviť !

Dobrý deň chcem sa spitat ako je to s kalibraciou po cca 200 fúknutiach či je to v cene a kedy by bolo asi dobré vymeniť senzor či je aj to v cene, lebo chcem dať pri kúpe aj +3 roky a načo všetko sa tam vstahuje záruka

Diskusia a poradňa k V-NET CA 20 FL
Príslušenstvo pre V-NET CA 20 FL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si V-NET CA 20 FL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: V-NET CA 20 FL.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií