Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna

Zobraziť katalóg
AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna
Nabíjací stojan – vstup 5V/2A alebo QC 9V/1.8A, výstup 10W Fast Charging, dvojcievkový, LED indikátor nabíjania, pre iPhone, Samsung, LG
Kód:  BLIB987o075 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna Predaj skončil

AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna

Bezdrôtové nabíjanie je tak elegantné a jednoduché. A s nabíjacím stojanom AVACOM HomeRAY S10 v trendy čiernej už snáď ani nemôže byť jednoduchšie! Vďaka dvom cievkam v tele stojana sa s mobilom nemusíte prácne umiestňovať – položte ho napríklad horizontálne, pustite si video či film a nadčasový dizajnový nabíjací stojan sa postará o zvyšok.

Kľúčové vlastnosti nabíjacieho stojančeka HomeRay S10

  • Elegantné a pohodlné bezdrôtové nabíjanie s AVACOM HomeRay S10
  • Nabíja sa položením na stojanček bez pripojenia kábla do telefónu
  • Možnosť nabíjať v horizontálnej i vertikálnej polohe
  • Kompatibilný s telefónmi Apple iPhone 8, 8 Plus, X, LG G6, Samsung Galaxy S6 a novšie a Samsung Galaxy Note 8
  • 2× rýchlejšie nabíjanie telefónov s technológiou Fast Charge
  • Spoľahlivá ochrana proti prepätiu, preťaženiu, prehriatiu, prebitiu či vloženiu cudzieho predmetu

Nabíjajte ako blesk s HomeMAX Quick Charge 3.0!

Zapojte sieťovú nabíjačku HomeMAX Quick Charge 3.0 a tešte sa z toho, ako percentá vašej batérie rastú rýchlo hore! Pri zariadeniach podporujúcich Quick Charge 2.0 či 3.0, Samsung Adaptive Fast Charging alebo Asus BoostMaster zvládne sieťová nabíjačka HomeMAX nabíjanie dokonca 4× rýchlejšie ako jej akákoľvek iná obyčajná sestrička. A ani pri zariadeniach, ktoré tieto technológie nepodporujú, neprichádza vďaka vysokému nabíjaciemu prúdu 3 A nabíjačka HomeMAX o svoj prím – nepozeráte sa teda na len tak nejakú čiernu sieťovú nabíjačku, ale na výkonný a spoľahlivý rýchlik vhodný nielen pre mobilné telefóny, ale aj tablety, power banky či navigácie.

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!
Vlastnosti
Rýchlonabíjanie Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Bezdrôtová Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisku produktu jsem se dočetl, že bezdrátová nabíječka je kompatibilní s Iphone X. Předpokládám, že bude použít i pro Iphone XS/XR? :) Děkuji za odpověď

Dobrý den, je tato nabíječka kompatibilní s telefonem Samsung Galaxy S7 a je součástí balení i propojovací kabel? Předem děkuji, Martin

Dobrý den, je tato nabíječka kompatibilní s telefonem Lumia Microsoft 950 xl ? Předem děkuji za odpověď. Křížek

Diskusia a poradňa k AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna
Príslušenstvo pre AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W black + HomeMAX QC3.0, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W schwarz + HomeMAX QC3.0, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W schwarz + HomeMAX QC3.0, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVACOM HomeRAY S10 Qi 10W fekete + HomeMAX QC3.0 fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií