Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm biela

Zobraziť katalóg
AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm biela
4,5 37 hodnotení
Dátový kábel – s konektorom Lightning pre Apple zariadenia, plochý
Kód:  AVAb02 Produktové číslo:  DCUS-MFI-120W Stránky výrobcu
AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm biela Predaj skončil

AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm biela

Spoločnosť AVACOM si pre vás pripravila dátový kábel PFI-120W, ktorý funguje ako prepojovací kábel medzi klasickým USB 2.0 a moderným Lightning konektorom. Tento dátový kábel AVACOM vám vďaka svojej certifikácii PFI zaručí skvelú kompatibilitu so všetkými zariadeniami spoločnosti Apple. Milo vás prekvapí jeho dĺžka, ktorá činí 120 centimetrov. Samozrejmosťou je podpora plnej rýchlosti Lightning konektora, ktorá dosahuje až 480 Mb za sekundu.

Kľúčové vlastnosti dátového kábla AVACOM MFI-120W

  • AVACOM MFI-120W podporuje všetkých zariadení Apple
  • Plochý tvar kábla zaručuje menšiu zamotávaniu a väčšiu výdrž
  • Dĺžka dosahujúci 120 cm
  • Podpora prenosu dát v rýchlosti 480 Mbps
  • Dátový kábel ponúka elegantný biely dizajn

Multifunkčné využitie

Vďaka svojmu Lightning konektoru a dĺžke 120 cm je tento dátový kábel AVACOM naozaj multifunkčný. Umožňuje prenášanie dát medzi iPhonom, iPadom a Macbook. Môžete ho, ale tiež využívať ako nabíjačku do auta alebo k sieťovej nabíjačke.

Nová technológia

Spoločnosť AVACOM zabezpečila ďaleko lepší kontakt medzi konektormi tým, že ich nechala poniklovať. Odolnosť jednotlivých článkov sa zvýšila vďaka hliníkovej krytke a na rýchlosť nám zaručujú vodiče s technológiou Tinsel wire (spletené ohybné šnúry do viacerých vlákien).

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVACOM MFI-120W Lightning MFi 120cm bílá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií