LEGO v APP pro AP+

Avast! Internet Security OEM

Zobraziť katalóg
Avast! Internet Security OEM
5 3 hodnotení
Bezpečnostný softvér - licencia pre 1 počítač na 12 mesiacov iba k novému počítaču
Kód:  WZ391a1 Produktové číslo:  AIS7012OCZ001 Stránky výrobcu
Avast! Internet Security OEM Predaj skončil

Avast! Internet Security OEM

Množstvo podvodov je možné ľahko odhaliť, iné však dosť ťažko. Takmer za každým rohom číha neviditeľné nebezpečenstvo v podobe napríklad falošných stránok, ktoré sa snažia získať vaše peniaze. Softvér Avast Internet Security si so všetkým poradí. Ochráni vás a vy si môžete v kľude robiť svoje obľúbené veci na internete.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezpečné internetové bankovníctvo
  • Ušetrí vás od phishingových útokov
  • Predstavuje účinnú ochranu proti všetkým typom nástrah, vírusov a malware
  • Nedá šancu spyware, ransomware a phishing útokom
  • Sandbox - spúšťajte podozrivé súbory v bezpečnom prostredí
  • Majte čistý prehliadač bez zbytočností
  • Vykonajte dôkladný test jedným kliknutím myši
  • Podpora priamo programu Pro Antivirus

Úplne bezpečné internetové bankovníctvo

Nakupujte, používajte internetové bankovníctvo, zdieľajte svoje fotografie a "lajkujte" ako o závod. S Internet Security sa vyhnete nepríjemným prekvapeniam na vašom bankovom výpise. Zabráni krádeži vašej identity a ochráni vás pred podvodnými stránkami. Funkcia Bezpečné DNS je ochranný štít pred falošnými stránkami, kde sa hackeri snažia získať vaše prihlasovacie údaje. Zároveň Internet Security nepretržite hľadá a odráža útoky na váš router a sieť.

Stop phishingovým útokom

Možno už ste sa kedysi stretli s phishingovým útokom a dostali e-mail s predmetom "vyhrali ste v lotérii". Na toto by ste pravdepodobne neskočili, ale dnešný phishing je už na oveľa pokročilejšeej úrovni ako predtým. Preto Internet Security neskúma len podozrivý text a neobvyklú adresu odosielateľa. Postará sa aj o to, aby vám niekto neoprávnene nezmenil nastavenia vyhľadávania, aby zarábal na vašom surfovaní.

Bezpečie sandboxu

Nedajte šancu ani skúseným hackerom pomocou jednoduchých sprievodcov zabezpečením. Sandbox umožňuje spúšťať podozrivé súbory v bezpečnom prostredí, izolovanom od zvyšku vášho PC. Softvér tiež testuje súbory stiahnuté z neznámych serverov, torrentov alebo flashdisku od cudzích ľudí, ktoré môžu obsahovať vírusy.

Vyzrejte nad hackermi

Internet Security odhalí všetky typy nástrah, vírusov a malware, a tiež spyware, ransomware a phishing útoky. Zistí, či je váš router správne nastavený, pretože v opačnom prípade do vašej siete a do všetkých pripojených zariadení môže ktokoľvek preniknúť. Chcete pre pokoj v duši otestovať problémy vo vašom PC a v sieti? Stačí jedno kliknutie myši. Aby sa vám hladko surfovalo na internete, softvér odstráni všetky nepotrebné panely, nástroje aj zásuvné moduly a rozšírenia, ktoré sa do prehliadača inštalovali bez vášho vedomia.

Stačí jedno heslo

Používate príliš veľa hesiel a nie ste si istí, či sú bezpečné? Potom využite program Heslá Avast, ktorý všetko zariadi. Od teraz si stačí pamätať jediné heslo. Máte problémy s produktom Avast? Potom už nemusíte hľadať zložito pomoc, stačí odoslať správu priamo z vášho programu Internet Security.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zajímalo by mně zda ten antivirový program avast internet security by mně fungoval i když mám zakoupeny počítač jinde ? V popisu u nabídky zboží je psáno k novym pocitacum ? Ilona

Dobrý den chci se zeptat jestli tento antivir bude fungovat i v roce 2017 jelikož na fotkách je vyfoceno datum 2016

Dobrý den , co znamená zkratka OEM u tohohle programu ? Bude mi fungovat i když ho nainstaluji na nový notebook který jsem nekupoval v ALZA ? Dekuji za odpoved .

Diskusia a poradňa k Avast! Internet Security OEM
Príslušenstvo pre Avast! Internet Security OEM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avast! Internet Security OEM.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií