PET AD homeoffice

Aver GS315 Ballista Trinity

Zobraziť katalóg
Aver GS315 Ballista Trinity
4,5 11 hodnotení
Reproduktory 77W (48W RMS subwoofer + 2x 14.5W RMS trojpásmové satelity), 35Hz - 20 kHz, vstupy RCA + 3,5mm jack + 3,5mm jack AUX, výstup pre 3,5mm jack mikrofón + 3,5mm jack slúchadlá,
Kód:  JT145a3 Produktové číslo:  40AAGS315ALJ
Aver GS315 Ballista Trinity Predaj skončil

Aver GS315 Ballista Trinity

Prémiový zvuk na hranie

Priamo doprostred vášho herného sveta vedie neuveriteľná zvuková púť. Reproduktory Aver GS315 Ballista Trinity sú sprievodcom počas tohto dobrodružstva. Herný zvuk sa od domáceho kina alebo iných typov zvukových zariadení líši a váš audio systém musí byť pre tento odlišný herný svet pripravený. Reproduktory poskytujú krištáľovo čistý, vysokofrekvenčný zvuk bohatý na basy a minimalizujúce skreslenie. Toto je zvuk hrania prevedený do reality.

Nindža režim

Nevyhnutnou esenciou akejkoľvek hry je audio zážitok a najmä funkcia Nindža režimu tento koncept presne vyjadruje. Jeho spustením sa ponoríte do vysokofrekvenčných zvukov, dynamických basov a príjemných stredných tónov. Či už dávate prednosť hlasitosti, ktorá vie zbúrať dom, alebo preferujete len slastné mierne tóny.

Vyváženosť basov a vysokých tónov zostáva nemenná počas herných aktivít. Zvoľte Nindža režim a nechajte sa obklopiť bojovou vravou a audio zážitkom, ktorý vám zrýchli tep.

Vypnuté
 

Trojpásmové satelity

Tak ako nehráte so zavretými očami, rovnako tak nie je dôvod používať reproduktory, ktoré nezvládajú poriadny zvuk. Diskrétne vyzbrojené crossover sietí prináša reproduktory Aver neuveriteľne ostré nízke frekvencie so sviežim stredným rozsahom.

S veľkorysým 6,5" subwooferom, 2,75" ovládačmi a na mieru vytvoreným 1 "tweeterom, sú 2,1 reproduktory vyvinuté tak, aby mohli vykresliť každý nádych, zúfalé prehltnutie alebo nervy drásajúce napätie.

Vypnuté
 

Nezávislá regulácia basov a výšok

Vychádza najnovšia hra s neuveriteľným audio pozadím, ale vaše reproduktory sú vyrobené len pre mono. To, čo potrebujete, je sada reproduktorov navrhnutých pre zážitok z počúvania. Reproduktory Aver GS315 Ballista Trinity dodávajú nastaviteľnú reguláciu výšok a basov na dosiahnutie výnimočnej rovnováhy frekvencií. Vytvárajú tak plny a bohatý zvuk bez straty detailov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě, pokud si tyto repráčky u vás koupím a budou opravdu šumět, jestli je vyreklamujete. Děkuji...

Zdravím, rád bych věděl, jestli to tak šíleně šumí každému? Šíleně z pohledu audiofila, je-li to zesilovačem, či vadný kus?

dobrý deň chcem sa spitat či tento tovar funguje aj na mobil

Diskusia a poradňa k Aver GS315 Ballista Trinity
Príslušenstvo pre Aver GS315 Ballista Trinity
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aver Speaker GS315 Ballista Trinity. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aver GS315 Ballista Trinity. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aver GS315 Ballista Trinity. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aver GS315 Ballista Trinity.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií